Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weekendowo ...

Jak mnie wnerwia ta nowa piosenka A. Wyszkoni !!!

Polecane posty

Gość weekendowo ...

Jest na prawdę powalona ta piosenka ,w kółko powtarza "czy ten pan i pani są w sobie zakochani " rzygam jak tylko to słyszę, a jak jest w sklepie, to wychodzę ,bo świra dostanę. Ostatnio słyszałam lekką przeróbkę tej durnej,kiczowatej piosenki ,wiecie jak ona brzmi, może same słyszałyście - "Czy ten pan tej pani wyjebie dzisiaj z bani" xD można padnąć ze śmiechu ... Powiedzcie też jakie piosenki Was wkurzają, że nie możecie słuchać. Mnie jeszcze wnerwia okrutnie Jedwab" ,tego pojeb... Stachurskiego. Aż mdłości mam od tego ... Wypowiadajcie się

tej piosenki Wyszkoni nie słyszałam.. ale ta poprzednia z hej, hej, jeszcze raz.. działała mi na nerwy a mój ukochany Jedwab \"śpiewany\" przez Stachurskiego...:o bleeee

mnie wkurwia bom bom pow czy jakos tak 😡😡😡 TO ZASRANE PĄ PĄ PĄ EJST WSZĘDZIE!😡😡😡 wyszkoni ujdzie w tłumie,rzadko to słysze:):D:D ale jest to denerwujace:O:O:O

Gość ja ogolnie nie lubie Wyszkoni
ma strasznie wkurwiajaca barwe glosu

i jeszcze angel morandi😡 miał być ślub brodki😡😡😡😡 i cała jej \"tworczosc\":O:O:O:O:O:O i techno lupanki:O:O:O:O:O:O

Gość pódelak
wszystkie wyżej wymienione + Kasa 'ty jestes wciaz piekniejsza' i 'lawka' nie wiem czyje. wiekszosc polskich popowwych piosenek badziewiowych ;/ pomijam tylko polską muzyke alternatywna ale ten chłam co leci na esce na zet na rmffm

Gość
beznadziejna!! i nie cierpie tej piosenki Emilyyyyyyyyy, łer ar ju naaaaaał Saszy i jakiegos ruska chyba, nie wiem:o

Gość weekendowo ...
No właśnie! Wyszkoni nie ma talentu (chyba), jej piosenki są wnerwiające, właściwie to do każdej można się przyczepić. A co do tego "Jedwabiu", to faktycznie Stachurski śpiewa wstrętnie, chociaż i sam tekst jest wg. mnie bezsensownie dziwny, ale to tylko moje zdanie. A jeszcze sobie przypomniałam o takiej piosence, że też muszę ja wyłączyć jak leci, nie znam tytułu, ale to leci jakoś tak "gdy nie ma w domu dzieci , to jesteśmy niegrzeczni" ,Bożeeee jest okrrrropna nie znoszę tego słuchać.

Gość ja tez nie lubie
weekendowo ... eeee kazik jest zajebisty ;p

Gość w ogóle wkurzaja mnie
piosenki Wyszkoni i Łez! teksty na poziomie szkoły podstawowej! jedyny pozytywny wyjątek to "Oczy szeroko zamknięte" ale nic dziwnego skoro słowa napisała Jacek Cygan.

aha, i jeszcze taka piosenka jest młodego polskiego zespołu - Afromental chyba - pray coś tam. czytałam, że to mieszanka reggae, soulu, rocka, itp. a ona mi przypomina wczesne backstreet boys

Gość w ogóle wkurzaja mnie
* napisał :P no i wkurza mnie Feel z tą swoją manierą śpiewania! teksty też oczywiscie jak dla mnie do bani.:P

\"leci jakoś tak \"gdy nie ma w domu dzieci , to jesteśmy niegrzeczni\" ,Bożeeee jest okrrrropna nie znoszę tego słuchać.\" BABA NA MUZYCE KAZAŁA NAM TO ŚPIEWAĆ😭!!! NA OCENE😭😭😭!!!! jeszcze ruubik :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość weekendowo ...
Pódelak - "Ławka" to jest Formacji Nieżywych Schabów ,też kompletnie bezsensowna treść, tak uważam

Gość Rubik Feel
Łzy, Ich troje...

Gość nie podoba sie to wlaczcie
sobie Anne Marie Jopek...pizda tak wyla na top trendy ze az mikrofon padl a pod moje okno wszystkie koty z osiedla sie zlecialy. Ja pierdole nie ktorzy maja niesamowite problemy...