Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkel Dżekson for ever

MAJKEL KOCHAMY CIĘ!!!

Polecane posty

Twoja fanka - jednej piosenki dokładnie. Wtedy wydawała mi się taka niesamowita ta piosenka i taka GROŹNA. Miałam wtedy 7 latek...

Majekl to ofiara swojej rodziny. Z jednej strony się od nich odizolował - i to dobrze zrobił. A z drugiej z nimi trzymał - i to zrobił źle. Miał się odizolować i normalnie żyć. Ale jak skoro karierę zrobił dzięki Jackson 5? Miał iść inną drogą w końcu. Rekalma kosmetyków? Takie rzeczy. I tylko troszkę się wybielić. Za bardzo przesadził. No tak mi go żal.

Gość betty betty betty
on sie nie wybielił

Ja zawsze go lubiłam odkąd sięgam pamięcią. A teraz na viva co rusz to jego piosenka, aż serce się kraja. I właśnie się skończyła kolejna.

MAJKEL - dlaczego nie dbałeś o zdrowie bardziej? Moim zdaniem głośna muzyka go wykończyła. Zawsze to będę powtarzać - to larmo zabije nawet umarłego. I jego zabiło. Nieraz w swoich piosenkach - złaszcza black or white - tam ten mały nastawia głośniki i jego ojciec wylatuje w kosmos. Majkel zrobił ostatnio to samo. :( Pamiętacie - począte black or white.

jedna szpryca. A czemu on brał przeciwbólowe słuchajcie? Ta skóra go bolala? Albo serce go bolało. Boże - jak ja mu współczuję.

do betty betty - on się NIESTETY WYBIELIŁ. :( A niby jak nazwać to co sobie zrobił? WYBIELENIE SIĘ przecież - wzorowy przypadek.

Gość a ja lubię schizofreniczki
znowu Ty :) 🌻 :o

Wybielił się i dzięki temu nie poszedł do kicia. To oczywiste. A później miał 3 dzieci z probówki. Następnie NA PEWNO zamierzał klonowac zwierzęta. Tak myślę. A słuchajcie ile lat ma najstarsze dziecko z probówki - 40 już, nie? Ciekawe ile krócej żyją takie dzieci. O ile.

Gość Wiele błąd
był chory, zanikał mu pigment. vitiligo. potwierdzone już dawno

jedyny plus jego wybielenia się. No ale... na koniec był pdoobny do ważki. Do człowieka osy. I do patyczaka, nie? Ale taki zgrabny w sumie. Zupełnie inny niż jego grubi, czarni bracia.

Gość J_Lo
nie dyskutujcie z ta idiotką, to psycholka

Co ty ... to by się sczernił. A on się wybielił. Ty go po prostu nie rozumiesz. Ja go rozumiem. Ale cóz... nie miał racji. Jego pech. Wyobraził sobie , że Wlat Disney jest bogiem. A pewnie też w piekle i tyle z całości.

Gość michel...24
Czemu przyczepiliście się tego wybielania ?! On się nie wybielił ! Był chory na bielactwo !!! A nawet jakby miał możliwość wybielenia się to Jego sprawa ! ... Czemu nie czepiacie się ludzi, którzy godzinami siedzą na solarium lub na słońcu żeby przyciemnić kolor skóry ? :o

Jak był czarny i się wybielał to miał wziąć i sie makijażem przyczerniać. No co wy? Ale dzięki temu więcej zarobił pewnie i żył jak król popu. Ale kogo to obchodzi. Na koniec utonął w długach. Tak mówią , ale kto tam wie jak jest. Chałupa za 500 milionów dolarów. Nieźle.

No i do więzienia nie trafił bo czarny z bielactwem. No wiecie... to by wsadzili do ciupy, a tak nic.

BY trafił - miało być w sensie jak ci źle to jeszcze ci przywalą. A jemu było tak dobrze... tak mówią...

wybielił czy nie, tego nie wiemy , dziwne ze jego siostra Janet i ta druga... La Toya chyba tez sa podejrzanie \" jasniejsze \" ( ta druga to juz zupelnie) ... w kazdym razie zmasakrowła sobie twarz tak samo jak kariere po dkoniec zycia