KubekKawy 0 Napisano Lipiec 3, 2009 Jestem, jestem...uczę się bo w niedzielę mam egzamin. Dodatkowo jestem załamana...bo kocham mojego byłego i przez to nie mogę ułożyć sobie życia z nikim innym ;( Po rozstaniu tak przytyłam ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KubekKawy 0 Napisano Lipiec 3, 2009 Moze to nie na temat, ale musiałam się wygadać ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadula 0 Napisano Lipiec 3, 2009 oj:( ja bylam z kims poltora roku, rozstalismy sie bo mnie traktowal jak......... :/... teraz jestem z kims tez poltora roku i wiem, ze podovbam mu sie taka jaka jestem, ale wiem, ze bede jeszcze bardziej szczuplutka... nie martw sie, tez w zyciu nabawilam sie z tym problemem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KubekKawy 0 Napisano Lipiec 3, 2009 Jutro mnie nie będzie. Pojawię sie dopiero wieczorem w niedzielę. Pilnuj, żeby topic nie upadł :) Napiszę w niedzielę jak moja waga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KubekKawy 0 Napisano Lipiec 3, 2009 Teraz muszę uciekać, bo nauka stoi w miejscu a czas leci :) Buźka kochana :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadula 0 Napisano Lipiec 3, 2009 ok trzymaj sie, mam nadzieje, ze ktos do nas dolaczy ;) buzka:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach