Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka w opalach

gdzie lepiej zrobic wesele?

Polecane posty

Gość panienka w opalach

Mam zagwozdke. Wychodze za obcokrajowca z liczna rodzina, z jego strony nazbiera sie 40 osob, plus przyjezdni znajomi ok. 6 osob. Wynajma sobie autorkar. Z mojej strony tez praktycznie wszyscy beda przyjezdni procz moich rodzicow i siostry, i dwoch kolezanek, ktore moga przeciez spac u rodzicow. Moge zrobic wesele u siebie w miescie i wtedy musze dla tych wszystkich ludzi wynajac hotel albo moge zrobic slub w mniejszym miescie gdzie mieszka moja chrzestna, ktora ma spory dom i przynajmniej czesc rodziny moze sie tam ulokowac. Jest tam tez super kapliczka na jeziorem i wlasciwie marzy mi sie tam wziasc slub ale zmiesci sie w niej max. 30 osob, reszta stalaby na zewnatrz. Kwestia przejazdu to ok. 100 km wiecej dla gosci zza granicy i rodziny z dalszej czesci polski. Koszty hotelu praktycznie te same. Jak myslicie? Troche mam opory bo jednak swoje miasto znam, i tak bedzie duzo jezdzenia z tym slubem w tu jeszcze dojdzie dodatkowo wyjazd do tego miasta, zeby salatwic sale, hotel i kosciol.

Gość jak będzie ładna pogoda
Ja bym zrobiła cały ślub na zewnątrz :) Nad jeziorem, tak jak na amerykańskich filmach, w plenerze.