Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki tam facet

Czy jeśli dziewczyna była dziewicą i straciła dziewictwo z facetem którego kocha

Polecane posty

Gość Taki tam facet

czy będzie chciała spróbować seksu z innymi facetami? jeśli oboje byli dla siebie pierwszymi i się kochają.... a facetowi (no dobra, mi :P) nie w głowie inne dziewczyny....

Gość roznie to bywa ale czesto jed
nak chca tego po latach sprobowac

Gość bleblebleb
o ile już nie spróbowała

Gość rupewnadziewa
Wstrząs Ty jeszcze jesteś prawiczkiem, który nie dorwał nigdy żadnej szparki, więc chcesz sfrustrować facetów którzy już sobie podziałali :P Jak kocha to nie spróbuje, ale na pewno będzie o tym myślała. Tak samo zresztą jak Ty w pewnym momencie :P Ale jeśli to nie wykroczy poza sferę fantazji to będzie ok :D

ja Ci powiem z wlasnego doswiadczenia, ze myslalam o innych facetach i jak by z nimi bylo, ale tylko dlatego, ze nie kochalam sie z moim chlopakiem od okolo pol roku...... strasznie mnie zaniedbywal jesli chodzi o sfere intymna, potem sie dowiedzialam, ze mial pewien problem...... pamietaj tylko, zeby ja zadowalac i dawac duzo i czeste pieszczoty takie, jakie ona lubi, wtedy nie musisz sie martwic o to, ze bedzie chciala z innym sprobowac, skoro bedzie miec juz najlepsze!

Gość Taki tam facet
Dzięki littlesensitive :-) Zawsze myślę przede wszystkim o niej, o tym by sprawić jej przyjemność :P