Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .................2345

uwielbiam nic nie robić!

Polecane posty

A wy? Co WY uwielbiacie? Ja sie tyle narobiłam, że teraz NIC NIE ROBIĘ. I do 2012 roku nie zamierzam sie zanadto zmieniać. A jak się domyślacie nic mi nie wyszło. NIC. Czemu? Żeby mi choć jedna rzecz wyszła KU*** i tak dalej. Ale nic. No to już nic nie robię. Wprawiam się :)

Powiem wam jak się wszystkim przejmowałam i chciałam uratować cały świat, a przynajmniej całą Polskę tak teraz zamierzam żyć na ludzie następne 3 lata i nie robić nic. Muszę sobie odocząć. Drugiego Majkela Dżeksona nie będzie, o nie. :(

O nie - na luzie chciałam napisać a nie na LUDZIE. :) Ale w sumie... :( jedno wielkie oraz :o czyli ZGORSZENIE.

Gość .................3456
rób co chcesz 💤 mało ważne

Nic nie będę robić. Mam już tak dosyć. Pisanie na tym forum to jeszcze jeden przejaw tego stanu. Tęsknię do tylu rzeczy, które minęły i na tym się koncentruję. Doszłam do wniosku, że zbytnie myślenie o przyszłości NIE MA SENSU. Nie w tym kraju. Tu się myśli jedynie o PRZESZŁOŚCI lub 5 minut do przodu . CO NAJWŻYEJ!!! I ja tak żyję! Tak żyję ...jak motyl teraz. Jak to w Polsce... bujając w obłokach...myśląc o kolejnym pomaranczowym motylku, który był i go nie ma... POLECAM!!! Dobrze robi na stresy.

Właśnie mysle o kłosach zboża ktore będę niedługo spozywać jak nie znajdę jakieś roboty sensownej. Które będę spożywając oszczędzając na zimię. Ach jakie to POETYCKIE. jak (*&&R^&))(() ...................... I tyle wam napiszę co myślę o wielu rzeczach. O tym jak sie opłaca ustawiać całe panstwo codziennie i jeszcze o paru innych sprawach...

A o tym jaką mam głupia matke to wam nie napiszę. Złodziejkę daremną :( o - właśnie wam napisałam - jak to mozliwe? :o To miała być TAJEMNICA RODZINNA :o

Gość ananakofana/
ale ty jestes glupia.

Gość antygmo
i znowu ona