Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna przyszła mamcia

koleżanki zazdroszcza mi ciazy i nie chca sie

Polecane posty

ze mna juz spotykac. proponuje wyjscie na plotki , a one ,ze goraco, ze nie moge sie przemęczac, na poczatku myslałam ,ze one sie martwia o mnie i o dzidzie ,ale chyba jednak niechodzi o to, bo wiem ,ze pare dni temu spotkały sie wszystkie u jednej z nich a mnie nawet niezaprosiły

Gość Wsio RYbba
A moze jest tyak ze ty w okolo pierdolisz o tej ciazy i jaka to jestes szczesliwa ze ich sama odrazasz i nie chca sie z toba widywac dlatyego

nieprawda, bo jak sie dowiedziały o mojej ciazy to nawet mi kwiaty kupiły i mowiły ze sie ciesza i ze one tezby juz chciały dziecko

Gość a ja bym się zastanowiła
a ile masz lat, ze te koleżanki tak ci zazdroszczą?

Gość winnie pinnie
Ja je rozumiem. pewnie sie chca zabawic, popic, popalic fajek, a przy ciezarnej to nie bardzo wypada itp. Znajdz sobie kolezanki, które maja dzieci, sa w ciazy itp - bedzie miec wiecej wspólnego.

Gość ten nick wskazuje
na prowokację!:O :P

Gość bo widocznie gadasz
tylko o swojej ciąży itp.a to jest interesujace tylko do pewnego momentu bo ile można wysłuchiwać o tym?

23 i tym bardziej mi smutno bo przez ponad rok nie mogłam zajsc w ciaze i to naprawde wielki cud dla mnie a one sie odwróciły. ale coz, to po prostu widocznie nie były prawdziwe przyjaciołki

Gość hehehe no tak
każdy zazdrosci ciący.:P

Gość infantylizm bije
z twoich wypowiedzi już nie mówiac o nicku, nic dziwnego ze dały sobie z tobą spokój bo jak tak sie zachowujesz na spotkaniach jak tu piszesz to sie im nie dziwię.

Moze faktycznie chca sobie cos wypic czy zapalic papierosa. Moze za duzo mowisz o ciazy i dzieciach. Najlepiej zakoleguj sie z dziewczyna w ciazy albo majaca juz dziecko.Ona cie zrozumie a tamte dopiero jak same zajda i moze tez beda odrzucone

dlaczego infantylizm ? bo czasem zdrobnie dzieciatko ? widac ,ze nie wiesz co to macierzynstwo , bo ja choc jeszcze nie urodziłam to juz czuje sie matka i jestem o wiele bardziej dojrzała niz te kolezanki moje. I wcale nie gadam cały czas o ciazy-na poczatku jak sie dowiedziały to one cały czas o tym gadały!

A pozatym to ja sie tez z mezem staram i juz nie balangujemy to sie znajomi od nas odwrocili.Ale mam to gdzies odezwe sie do kolezanek co sa w ciazy albo maja dzieci:) Glowa do gory i ciesz sie malenstwem a nie falszywymi pseudo przyjaciolkami

Gość no ale kobiety w ciąży
same sa poniekąd sobie winne bo jesli po zajsciu nie maja już innych tematów niż trajkotanie o rosnącym brzuchu itp. To nic dziwnego, że nawet najlepsze koleżanki zaczynają unikac spotkań...można pogadać o ciąży ale bez przesady! kobiety w ciąży (oczywiscie na szczęscie nie wszystkie) stają sie strasznie monotematyczne a co za tym idzie nudne!

Gość ksjjsla
smutna mamo - nie sądze aby ci zazdrościły - ja też mam 23 lata - to jest bardzo młody wiek - jak wychodziłam za mąż to się wszyscy dziwili dlaczego tak młodo, ale o ciąży nawet nie myślę - to twój wybór ale w tym wieku mało która lasjk sie decyduje na dziecko bo jeszcze tyyle czasu jest - niektóre nie mają nawet w tym wieku stałego faceta - one nie zazdroszcza tobie ciąży uwierz mi one zwyczajnie może ciebie nie lubią albo mają jakies swoje tematy itd...