Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett_00

czy mogło dojść do zapłodnienia? PILNE

Polecane posty

Gość ivett_00

uprawiałam z chłopakiem seks oralny: - 9 dzień cyklu (niby dzień niepłodny, ale to było późno wieczorem, a 10. dzień jest już płodny...) - jedyną drogą zapłodnienia mogło być przeniesienie spermy na palcach do pochwy (nie jesteśmy pewni czy nie ubrudziła mu się ręka kiedy doszedł) - nie włożył mi palca zbyt głęboko, 2-3 cm (bolało mnie bardzo, jestem dziewicą) - byliśmy wstawieni (jeśli to ma jakieś znaczenie czy mogło dojść do zapłodnienia i czy mam szukać ginekologa oraz tabletki 'po'? mam czas dojutra wieczorem. wtedy miną 72 godziny. dodam że mam 17 lat. włożył mi palec ok. 30 sekund po wytrysku czy mężczyźni mają odruch wycierania penisa ręką po wytrysku? jeśli nie, to chyba nic się nie stało.. eh, pieprzę piąte przez dziesiąte, ale naprawdę jestem w stresie. liczę na pomocne wypowiedzi.

Gość dzika rzeka
oczywiscie jest szansa ze moglas zajsc w ciaze

Gość oj wy dzieciaki
no tak piszesz bylismy wstawieni a gdzie mozg gdzie mialas mozg????????????ja bym na twoim miejscu leciala po tabsy 72 po chyba ze chcesz zostac mama

Gość river island
szanse sa 50 na 50

Gość a gdzie byli rodzice

Gość river island
jesli mialas dzien plodny to szanse na ciaze sie zwiekszaja

Gość bez przesady co wy piszecie
Nie straszcie dziewczyny! sluchaj, nie ma zadnych szans, nie martw sie i nie stresuj bo NIC sie nie moglo stac. Jutro dla swojego spokoju idz do apteki albo do supermarketu , kup test ciazowy, wykonaj, wyrzuc , zapomnij :) nic sie nie moglo stac, uwierz mi mialam niejedne przejscia i moje kolezanki rowniez. mozesz spoac spokojnie.

Gość bbbbbbbbbbbbffffffff
Kocham się 5 lat , prawie zawsze bez zabezpieczenia(przerywany).Nieodpowiedzialne??może...ale tak nam wygodnie...i w ciąży nie jestem, nigdy nie bałam się ,że mogę być...a przy oralnym to już wogóle paranoja żeby szukać ciąży....

Gość KarinKarina
Oczywiscie ze nic sie nie moglo stac po co dziewczyne stresujecie niepotrzebnie??

Gość krucjata
jasne jasne ja tez mialam taka sytuacje i dzis mam synka i co?szansa na ciaze jest

Gość bbbbbbbbbbbbffffffff
nie przesadzajcie , nie tak latwo sie w ciaze zachodzi;)ale jak ma cie to uspokoic , to idz po te tabletke, dla wlasnego spokoju , zeby potem nie schizowac, jestem, czy nie jestem?:)

Gość hjb
krucjata , szansa zaswsze jakas sie znajdzie , ale SPERMA poza drogami rodnymi kobiety traci to , co ma najcenniejsze- plemniki umierają!!!!!Więc nawet jeśli wprowadził je jej do pochwy , to raczej są nikłe szanse, żeby te plemniki żyły...

Gość krucjata
autorko topiku nastepnym razem zabezpiecz sie!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Do ivett_00
o rany !!!!!!!!!!!!!!!!wez nastepnym razem jak zamierzasz sie bzykac to mysl glowa a nie pipa

Gość Do ivett_00
normalnie rece opadaja jak czytam takie posty bezmyslnie dzieciaki a potem chca skrobanki robic zalosne

Gość hhh66u
mysl glowa, a nie pipa;))Dobre , ciekawe czy wy tez zawsze myslicie glowa....w takich sytuacjach;)A do autorki , nie stresuj sie, na tym forum kobiety wmowia ci , ze jestes w ciazy nawet wtedy , kiedy to nierealne, nie lubia poprostu takich tematow

Gość ivett_00
sorki nastepnym razem sie zabezpiecze jestem glupia szczeniara ha ha ha

Gość ivett_00
ha ha daliscie sie nabrac zalozylam topik bo mi sie nudzi ha ha ha

Gość sensiespelnil
Do Do ivett_00 ręce opadają jak się czyta takie straszenie jak Twoje. A zabezpieczac sie trzeba , jesli w ciaze zajsc sie nie chce, ale nie przesadzaj , ze oralny wymaga zabezpieczenia!Pochwa nie rowna sie usta, wiesz?

Gość gggffds
a róbta se co chceta;)

Gość ivett_00
znowu ktoś się pode mnie podszył. piszę pierwszy raz (poza postem zakładającym topik). dzięki za odpowiedzi ludzie, niektórzy naprawdę wzięli mnie na poważnie (dzięki bogu). może rzeczywiście tragizuję... ale chyba jednak będę jutro panicznie szukać czynnej poradni ginekologicznej, dla świętego spokoju. a test ciążowy wykaże cokolwiek po tak krótkim czasie od tego potencjalnego zapłodnienia?

Gość giandsa
idz zrob bete test z krwi

Gość niuspejper
a kiedy to bylo , bo nie napisalas??

Gość ivett_00
w środę bardzo późnym wieczorem, może nawet ok. północy.

Gość test -
jaki test?dzien po zaplodnieniu?? co jest bardzo malo prawdobodobne,ludzie

Gość ivett_00
no właśnie myślałam o tym teście, ale wyniki są wiarygodne po 6 dniach conajmniej... ja tyle czasu nie mam : (

Gość niuspejper
nie przesadzaj , biegnij po tabletke , dasz rade...

Gość ivett_00
tylko że jutro jest sobota i nie wiem czy gdziekolwiek będzie czynne i czy ktokolwiek mnie przyjmie. nie jestem jeszcze zapisana do żadnego ginekologa, poza tym nie chciałabym żeby od razu zadzwonił do rodziców..

Gość glupi bahor z ciebie

Gość Do ivett_00
wez ty dziewczynko lepiej zapisz sie do kolka plastycznego