Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Dlaczego niscy faceci maja takie kompleksy?

Polecane posty

Gość cudo cudo cudo
nie wiem czy twarz, ale igura i miesnie na pewno

twarz jest wazniejsza. o ile facet nie wyglada jak 6 letnie dziecko, nie powinno byc problemu.

Gość Noasz
twarz wazniejsza, w jakim sensie? wazniejszy jest rozum. A od rozumu jeszcze...

Gość cudo cudo cudo
moze w tym ze ma byc sympatyczna

noasz- kiedy widzisz faceta na ulicy onb nie ma na czole wypisane jaki jest inteligentny. twarz jest najwazniejsza. zloty - w szostej klasie, okolo 4 lat temu, mialam 1.67 cm. teraz nie mam pojecia.

Gość atlantyda wyspa skarbow
nareszcie ktos zauwazyl ze najbardziej liczy sie ryjek:) a oprocz tego ogolne proporcje a nie wzrost:)

dziewczyno, jaka twarz? ja wole zeby byl wysoki i o ile nie ma facjaty ogra to mi taki pasuje. oczywiscie nie wspominam o cechach charakteru, ktore NATURALNIE sa NAJWAZNIEJSZe

Gość Noasz
jasne nawet skrzaty sie licza, ale w ogorodku :)

ta.. jasne ze stereotypy. znam takiego przystojneg ofaceta, ktory jest niski - ale dziewczyny za nim szaleja.

depeche, zawsze znajdzie sie wyjatek od reguly, ktory ja potwierdza ;)

mowcie co chcecie ale ja wole jak ma meska ladna buzke niz "twarz ogra albo nawet taka przecietna i ni emusi byc wysoki. Dla mnie na 1 miejscu twarz, pozniej ogolne proporcje, tyleczek:P i n akoncu wzrost :classic_cool:

to prawda twarz najważniejsza to pierwsze wrażenie :) Depeche jak masz kolor włosów i rozmiar stopki :P ;)

Gość ja jestem sredniego wzrostu i
nie musze miec wysokiego faceta. o takim marza hpopotamice powyzej 170 cm z rozmiarem buta 43 :) ktore tylko przy monstrum moga poczuc sie drobno :p

spytaj 10 koleżanek o cechy atrakcyjnego faceta :D jak chociaż jedna nie powie wysoki to..... :classic_cool: no pomijając już wszelkie badania psychologiczne na temat wzrostu i jego wpływu na odbiór danego człowieka... no i atrakcyjność

Gość gbewiudgwugd
Evan musisz byc strasznie brzydka jezeli zadowalasz sie byle jaka twarza:) zobacz kazdy model, wzor przytsojnego faceta wrzucany na billboardy cechuje sie piekna buzia a nie wzrostem. to o czyms swaidczy:) a jezeli mowisz ze tylko wzrost to znaczy ze sama masz niskie mniemanie o sobie bo jestes swiadoma ze na takiego ladnego nie byloby cie stac :)

Gość nieuważnie czytam
niscy faceci są super, szarmanccy, doskonali kochankowie, zazwyczaj bardzo sprawni i czuli wysocy to zazwyczaj ciosane tyki, lub nieporadne niedźwiedzie super facet ma nie więcej niż 176 cm

tak , ale prawda jest taka ze idealy idealami a w realu szalejemy za ludzmi ktorzy najczesciej z idealami nie maja nic wspolnego. szatynka, stopa- nie wiem.

Gość tosory
niskie karduple maja do 180 cm

"hipopotamice powyzej 170"? co za idiotka to pisala. ja mam 172 i bynajmniej hipopotamica nie jestem. a przy wysokim facecie np ja czuje sie bezpieczniej. i nie mam problemu z zalozeniem czasami obcasow jak musze. same plusy. na szczescie zaleznosc miedzy wzrostem a hmm innymi dlugosciami nie zostala udowodniona, wiec niewysocy faceci moim zdaniem nie powinni sie przejmowac ze sa mniej mescy, przeciez pelno jest niewysokich dziewczyn ktore w ogole nie zwracaja uwagi na to czy macie 170 czy 180 wzrostu :)

a jak mialabym w 2 slowach opisac zalety atrakcyjnego faceta to napisalabym tylko: twarz, tylek :P i tyle

gwbdiscostam- kazdy definijue piekno inaczej. na przyklad ja nie lubie wloskiego typu urody - nic na mnie nie dziala. za to podoba mi sie Boy George. no i co - powiesz mi ze sie zadowalam byle czym? nie pieprz glupot :)

gbewiudgwugd wtf? po prostu nie jestem powierzchowna... moj facet twarz ma ok ale nie super przystojna (mi oczywiscie sie pdooba ale pewnie nie kazdemu), ladnie pachnie, ejst wysoki, ma 100% odpowiadajacy mi charakter i to sie liczy. czy to znaczy ze jestem zakompleksiona? ludzie, ale wy tu wnioski wyciagacie ;)