Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Dlaczego niscy faceci maja takie kompleksy?

Polecane posty

Gość tosory
martin gore?!?!? nie wierze, on brzydki jest jak pol dupy zza krzaka

Gość haha tak bylo goraco
JaK dla mnie to tylko twarz, nie lubie przerosnietych brzydali. moim zdaniem ogolny wyglad jest definiowany tylko przez twarz i jezeli ona nam sie podoba to patrzymy dopiero wtedy na inne cechy

btw depeche - wiesz, mowisz nie przejmujcie sie wzrostem, twarz najwazniejsza . ale wychodzi na to, ze ani na jedno ani na drugie nie maja wplywu, wiec nie wiem co jest mniejszym zlem, byc niskim czy miec brzydka twarz :) a jak jedno i drugie? :)

Gość najgorszy wzrost dla faceta
to jest pomiędzy 169 a 170 cm !!! Taki facet nie może jeździć samochodem

oczywiscie ze okropna twarz jest o wiele gorsza. naprawde nie rozumiem tego calego szalu...

a jak jedno i drugie- dla kobiet (przynajmniej tych wartosciowych)wyglad nie jest najwazniejszy mozna to nadrobic charakterem.

i niz twarz. widzisz depeche, sama przyznalas ze charakter itak jest najwazniejszy, wiec po co cala dyskusja? :D:D:D

no. :) ale racja, ja np nie chcialabym zeby ojcem moich dzieci byl jakis megawysoki facet, bo nie chce miec corki ktora ma kompelsky majac 180 cm wzrotu... wszystko ma swoje plusy i minusy, zawsze ;)

hm... w sumie to tak... ale to nie oznacza ze niscy nie moga byc amantami :) ty tez nosisz wysokie obcasy zloty?! :D

\"dla kobiet (przynajmniej tych wartosciowych)wyglad nie jest najwazniejszy mozna to nadrobic charakterem. \" hahaha...... szczególnie jeżeli masz niespecjalnie atrakcyjnego faceta a chcesz załapać się na kilka dodatkowych punktów za wartosiowość :D

Brzydki Niski Beznadziejny, rozwin ;>

"racja, ja np nie chcialabym zeby ojcem moich dzieci byl jakis megawysoki facet, bo nie chce miec corki ktora ma kompelsky majac 180 cm wzrotu... wszystko ma swoje plusy i minusy, zawsze " a chcesz mieć syna 165 cm z którego będąsie śmiać całe dzieciństwo i szkołę... dodatkowo niski wzrost nie zapewnie takiego poziomu autorytetu jak wysoki więc we wszystkich obszarach minusy .No i będzie miał poważny problem ze znalezieniem dziewczyny bo ocena partnera pod względem atrakcyjności fizycznej jest naturalna a wzorst mężczyzny jest ważnym czynnikiem... więc zostaną mu tylko dziewczyny ktrórych jak to sięobrazowo mówi nikt nie chciał :P

BNB - z moimi genami nawet facet o wzroscie 170 cm nie "da" mi syna nizszego niz 180. widze ze jestes gdzies w glebi bardzo sfrustrowany i przejety. a sekret tkwi naprawde w tym jaki jestes i co robisz. przyklad? moj zyciowy idol - Trent Reznor. lider Nine Inch Nails. ma 168, ja mam 172, a jak widze go na scenie.................................;)

"rozwin ;>" co mam rozwinąć? ma niskiego faceta więc pisze, że wartościowe dziewczyny nie patrzą na wzrost -> czyli sama zalicza siędo tych wspaniałych i wartościowych -> dzięki temu wmawia sobie zalety i lepiej sie czuje :P proste a stwierdzenie, że "dla kobiet (przynajmniej tych wartosciowych)wyglad nie jest najwazniejszy " to taka populistyczna seksistowska bzdura opowiadana w ramach wojny płci w celu ukazania się jako te wartościowe :classic_cool: wygląd ma znaczenie dla KAŻDEGO co zostało udowodnione.... i to, że określone cechy są atrakcyjne też. To, że ty jako jedyna z niewielu, w wyniku jakichś doświadczeń preferujesz niskich, to w żadnym razie nie znaczy, że niski wzorst jest cecha atrakcyjna dla większości populacji :P

" tak jak ktos napisal twarz jest wazniejsza" 165 cm facet z symetryczną twarzą o męskich rysach nie będzie powszechnie atrakcyjny bo będzie za niski. pojedyncze preferencje 1 kafeteriuszki to tylko krańce rozkładu statystycznego :P

heh, jasne ze liczy sie wyglad, ale mysle ze wieksza role odgrywaja te hmmm nazwe to enzymy a kazdy wie o co chodzi, ktore ciagna nas do okreslonej osoby. naprawde wiem z doswiadczenia drogi BNB ze naprawde nie trzeba byc amantem z wygladem beckhama zeby mi zmiekly kolana. ja mowie o sobie, ale sadze ze wiekszosc kobiet sie zgodzi.

Gość a moze tak...
a moze tak powiecie jaka to jest atrakcyjna twarz ?