Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Dlaczego niscy faceci maja takie kompleksy?

Polecane posty

Gość Noasz
KAzdy piekno definiuje inaczej?

"a sekret tkwi naprawde w tym jaki jestes i co robisz. przyklad? moj zyciowy idol - Trent Reznor. lider Nine Inch Nails. ma 168, ja mam 172, a jak widze go na " on się nie może liczyć gdyż jest to postać wybitna/obdarzona wysoką pozycją społeczną/sławą a w takim wypadku ocena jest zwykle inna. więc muzycy/aktorzy/politycy/kompozytorzy/etc nie moga byc porównywani ze zwykłym kowalskim :P wiesz, że jak dawali ludziom zdjęcia z podpisami do oceny na których byli ludzie sfotografowani w taki sposób, że nie dało sie oszacować wzrostu... i właśnie mieli ocenić wzrost to osby podpisywane "dyrektor" miały wyższe oceny niż "urzędnik niższego stopnia" :P

Gość a moze tak...
indywidualnie

Gość dyrektor inspektor erektor
mam 30 metrow wzrostua

BNB - poddaje sie:) co do okreslenia atrakcyjnej twarzy, moim zdaniem nie ma wzoru. meska jest taka z mocno zarysowana szczeka, waskimi ustami, ale tez z niekoniecznie kwadratowa szczeka, pelniejszymi.... to jest tylko i wylacznie kwestia gustu. wiadomo ze generalnie koles powinien miec ladny usmiech, zadbane zeby itp.

Gość DupaRyza
za 50 zl to chyba z Paryzewa a nie Paryza.

"meska jest taka z mocno zarysowana szczeka, waskimi ustami" -> bo to akurat świadczy o wysokim poziomie testosteronu więc mózg sam wie czego u samca szukać " kwadratowa szczeka," -> jeszcze bardziej "zadbane zeby"" -> świadczy o zdrowi, dobrej kondycji fizycznej itd czysta biologia :P i to jest atrakcyjne... jako ten rdzeń atrakcyjności a kolor oczu to już osobiste preferencje wynikające z doświadczeń a nie 🖐️ :P

nie znacie się :P Depeche ma dobry gust jak ja :) stopka bardzo ładnie się prezentuje w takich butach jeszcze zrobić pedicure :)

no tak, i co w zwiazku z tym ? ;D czyli BNB potwierdzasz ze wszystko jest kwestia preferencji.

Zloty, jestes fetyszysta stop jak mniemam. pedicure to chyba koniecznosc a nie opcja? przynajmniej wg mnie.

złoty jes fetyszysta wszystkiego co chodzi rusza sie i nie ma fiuta miedzy nogami ... :P

czarne szpilki... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... sexy. regres- nie czepiaj sie, zloty ma gust :P

nigdy nie zrozumiem kobiet, ktore nosza szpilki ;)

nie czepiaj sie, zloty ma gust" ma , ma :) śliczne emotikony wybiera :P

Depeche 🌻 jesteś bardzo fajna :) noszenie wysokich obcasów jest bardzo kobiece :P :)

:( :( :( przykro mi :( obiecuje ze pomogę CI 🌻 Będziesz spać :) od kiedy masz takie problemy ze snem?