Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czakalaka888

Spanie z dzieckiem zamiast z mężem.

Polecane posty

Gość czakalaka888

Co sądzicie o spaniu z dzieckiem zamiast z mężem? Moja koleżanka ma 2 letnią córkę i .... śpi z nią w łóżku. Mąż już ma tego dość. Ostatnio powiedział mojemu mężowi, że nie pamięta, kiedy ostatnio uprawiali seks.

Gość michel...24
Dla mnie to też jest niezrozumiałe :o ... Też mam prawie 2,5-letnią córeczkę i od początku mała spała w swoim łóżeczku a ja z mężem w swoim łóżku ... a od roku mała śpi sama w swoim pokoju. Znajoma po prostu tak nauczyła córeczkę i teraz trudno będzie to zmienić :(

Gość michel...24
I nie dziwię się, że mąż koleżanki ma dość ...

Gość toż to pedofilia

Gość loelele
To jest robienie krzywdy dziecku! Moja mama tez ze mna spała w łózku przez 14 lat, sama ją wyganiałam ale sie nie dało. A ze mieszkalismy w jednym domu i nie miałam osobnego łózka, musiałam to przeboleć. Jak sie siostra wyprowadziła do męża to wtedy zwolniła mi pokój i dopiero wtedy przechodziłam mordegi bo matka mnie straszyła duchami zebym tylko z nia spała. Baaaaardzo trudno jest sie potem przestawić... ;/ DROGIE, MAMUSIE NIE RÓBCIE KRZYWDY DZIECIOM. Pozdrawiam.

Gość 6u5yhg
toż to suka nie kobieta, pies ją zapłodnił to zrobił swoje i suka mu już nie daje