Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anituanitamc

dieta sheltona

Polecane posty

Gość anituanitamc

dieta sheltona- słyszał może ktoś o tej diecie? stosował? słyszałam, że bardzo skuteczna; nie spożywamy chleba, ziemniaków.. w pon. je się same owoce i warzywa, następnego dnia to co zawsze tylko o połowę mniejsza ilość... i nie wiem co dalej.. jeśli ktoś wie coś więcej bardzo proszę o pisanie:)...

Gość anituanitamc
posiłki jemy 5 razy dziennie, co trzy godziny....... szukam w necie i nic więcej nie ma...:/

Gość 96666666
??

Gość chudnaca z sheltonem
hej ja chudnę z dieta sheltona poniedziałek - warzywa owoce soki wtorek i środa - to co zwykle tylko 1/3 porcji czwartek - produkty mleczne piątek sobota - owoce warzywa soki niedziela - to co zwykle ale 1/3 porcji Dieta zakazuje jedzenia: chleba, słodyczy , ziemniaków, picia alkoholu można ja stosować 3 tyg, ja w 3 tyg schudłam 8 kg zupy gotować nie na mięsie ani kościach tylko na kostce rosołowej i jeść zupy czyste nie zaprawiane, mięso jadłam gotowane i sałatki surówki bez majonezu 5 posiłków co 3 godz. To działa życzę powodzenia:)

Gość gość
Odległy temat ale ktoś moze jeszcze na niego trafi, troszke czytalam o diecie sheltona i wcale ona nie oznacza ze caly dzien mamy zjadac warzywa, jest kilka zasad. Podtsawowa jest nielaczenie w posilkach produktow o charakterze zasadowym z tymi o charakterze kwasowym.

sama rezygnacja z pieczywa i ziemniaków to już nie głupi pomysł.