Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toomuchtears

Czy pownnam zmienic fryzure na boba?

Polecane posty

Mam cienkie włosy i delikatne, byłam u fryzjera 2 miesiące temu i zmienila mi fryzure dosc radykalnie, poniewaz wyciachala mi chyba z pol moich wlosow!! Pierwsze wrażenie, że czuje sie lysa i wygladam jak Emo ( bez obrazy) .Nie jestem zadowolona niestety:/ mam grzywke asymetryczna na bok jedyny+ z wizyty u nowej fryzjerki . Mam z tyłu bardzo mocno wycieniowane od góry króciotkie włosy mam długosc do ramion ale mysle wlasnie nad zmiana fryzury na boba mam szczupła i podłużną twarz, długi nos. Myslicie że taka fryzura mi pasuje? Czy jesli nie mam prostych włosów to przy takiej fryzurce konieczne jest prostowanie jesli mam wlosy takie podatne na krecenie zwlaszcza gdy jest wilgotno na dworze, czy może wystarczy tylko samo suszenie i podwijanie na szczotce? dziekuje za rady a szczegolnie za porade od fryzjerki jesli jest na forum :)) przykladowe zdiecie boba http://www.bravo.pl/download/multimedia/pictures/0902/pic122794022317092115530621.jpg

Gość Anq25
jak dla mnie to na zdjeciu to nie bob...tylko jakas jego mega modyfikacja. Jezeli masz dlugi nos to wskazana jest bujna grzywka... Bob bobowi nierówny bez zdjecia twojego nic ci nie jestem w stanie poradzic co by pasowalo. Ta fryzura na zdjeciu wymaga prostowania prostownica i mocnego utrwalenia, przy podatnych na krecenie wlosach nic z tego...ogolnie mozesz zrobic boba ale musisz trafic na bardzo dobrego fryzjera zeby wiedzial jak ciac takie wlosy zeby potem sie ukladaly.

nie czytałam całego tekstu, ale jak masz włosy podatne na skręcania się to bob odpada. trzeba mieć idealnie proste włosy, bo inaczej wygląda to idiotycznie.

Anq25 dziekuję za radę :))Wlosy mam podatne na krecenie a nie mam kasy narazie na zakup ceramicznej prostownicy gdybym juz zmienila fryzure. Jeśli możesz podaj mi swój e-mail to wysle Ci moje zdiecie ok bo nie chce tak na forum pokazywac ok pozdrawiam

Gość Anq25
ceramiczna to tez nie jest najlpesze wyjscie. No i codzienne prostowanie wlosow nie jest dobre. 25agnes25@buziaczek.pl

Ang 25 jesli mozesz napisz tutaj na forum albo odpisz na mejla ok czy powinnam sie sciac na boba czy wg Ciebie ta fryzura nie jest dla mnie ok dzieki :))

Gość telemara
ja też mam duży nos i wysokie czoło a twarz pociagliwa.Mi fryzjerka scieła włosy na boba i na czubku głowy miałam wiecej wlosów chodz mam słabe i wtedy nos mi sie optycznie zmniejszył i w ogóle a co do krecenia to nakładaj piankę po umyciu i prostuj albo nakręcaj na taką gruba s