Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhdjuhatjzsgh

Moje dziecko urodzi sie w USA

Polecane posty

Gość fdhdjuhatjzsgh

Strasznie sie ciesze !!! :)

Gość fdhdjuhatjzsgh
kto podzieli sie moim szczesciem? :)

Gość sruuutuuuu
a to cos wyjatkowego, bo nie rozumiem?

Gość 7 msc ciazy
gratuluje dzieciatka! w ktorym miesiacu jestes?

Gość fdhdjuhatjzsgh
Jasne, ze wyjatkowego :). Dam mu mozliwosc podwojnego obywatelstwa a co za tym idzie mozliwosc wyboru w jakim panstwie bedzie mieszkalo :)

Gość sruuutuuuu
hehe tez mi wyroznienie...co za problem teraz zamieszkac w innym kraju

Gość fdhdjuhatjzsgh
Pewnie, ze w dzisiejszych czasach mozna mieszkac w kazdym panstwie. Mimo wszystko uwazam, ze z obywatelstwem panstwo przyjmuje cie jak swojego a nie jak imigracyjnego robola ze wschodu lub europy .

Gość fdhdjuhatjzsgh
Jako tatus juz mysle o przyszlosci mojego dziecka :)

Gość fdhdjuhatjzsgh
Mieszkam w stanie IL.

Gość ikas
przestancie pieprzyc ze to zaden sukces dziecko bedzie mialo latwiej w zyciu nie bedzie zakuwac tylu niepotrzebnych pierdol w szkole, bedzie uczylo sie samodzielnego myslenia, uprawialo sport, polska szkola uczy teorii, ale wogóle nie pzrygotowywuje do zycia studia to tez jakas skamielina

Gość 7 msc ciazy
martwa natura, owszem, ze sukces , niemasz pojecia ile kobiet marzy o dziecku i niemoże go miec, dlatego nie gadaj juz głupot. zresztą jak zostaniesz matką to sama to zrozumiesz

gratulacje sa dlatego, ze zostanie tatusiem, a nie, ze dziecko urodzi sie w stanach.........przynajmniej dla mnie to nic specjalnego. Znam wiele polskich dzieci urodzonych w stanach i nikt sie tym nie ekscytuje :classic_cool:

Gość sruuutuuuu
haha...amerykanie to sami geniusze i zaradni ludzie...no prosze Cie...

ikas, i tu sie mylisz. W stanach ze szkol dzieci podstawowych i srednich wychodza bez zadnej wiedzy :classic_cool:

Gość britney spears bodajże
nie miała zielonego pojecia gdzie leży Kanada! amerykanie to społeczeństwo debili i grubasów z kompleksem flagi.Co nie zmienia faktu ,że polskie społeczeństwo to ciemnogród. Jaki wniosek z tego wpływa- nie ma znaczenia gdzie sie urodzisz, zyjesz itd. ,ważne co sam soba reprezentujesz i sam osiagniesz

Gość 7 msc ciazy
martwa natura, jak mozesz o dziecku mowic bachor? miłości ci brakuje,ze tyle jadu w tobie? niemasz pojecia ile odpowiedzialnosci wymaga macierzyństwo

Gość fdhdjuhatjzsgh
LUDZIE!!!!!!!!!! a po co w dzisiejszych czasach wiedza??? Do czego jest potrzebna??. Co z tego, ze ja mam dwa fakultety i znam 2 jezyki obce. Pracowalem tylko rok w PL w urzedzie za marna kase i na nic nie moglem sobie pozwolic. Wyjechalem i zapierdalalem ale przynajmniej na wszystko mnie stac. Prawda jest taka, ze polacy z ta swoja wilka wiedza i tak sa spostrzegani jako margines spoleczny. Nie chce tego dla mojego dziecka. Mam nadzieje, ze nie wybierze Polski jako miejsca zamieszkania :(

Gość ikas
i co z tego ze nie wiedza gdzie lezy kanada? wezmie se ksiazke i psrawdzi a pani na kasie w sklepie wie co jest stolica turcji ale zarabia grosze i jaki z tego moral szkola powinna uczyc anauka to nie tylko teoria przeciez chodzi o tez praktyczne umiejestnosci, swiat sie zmienia ale polska szkola wciaz w 19 wieku

Gość fdhdjuhatjzsgh
Przyznaje racje, ze Amerykanie nie naleza do bardzo inteligentnych ludzi chociaz maja bardzo dobr uczelnie (ludzie z calego swiata marza zeby tam studiowac). Fakt, faktem amerykanie licza sie na calym swiecie.

gartuluje:) ja wlasnie spedzam wakacje na florydzie i z narzeczonym planujemy zamieszkac za 2 lata tu na stale:) tez chcemy dla dziecka lepszego zycia...ale najpierw trzeba nostryfikowac dyplom:)

Gość ikas
LUDZIE!!!!!!!!!! a po co w dzisiejszych czasach wiedza??? Do czego jest potrzebna??. Co z tego, ze ja mam dwa fakultety i znam 2 jezyki obce. Pracowalem tylko rok w PL w urzedzie za marna kase i na nic nie moglem sobie pozwolic. Wyjechalem i zapie**alalem ale przynajmniej na wszystko mnie stac. Prawda jest taka, ze polacy z ta swoja wilka wiedza i tak sa spostrzegani jako margines spoleczny. Nie chce tego dla mojego dziecka. Mam nadzieje, ze nie wybierze Polski jako miejsca zamieszkania popieram bylam tylko w angli holandii i moze rzeczywiscie te dzieciaki nie maja zbyt duzej teoetycznej wiedzy ale sa jakies takie bardziej myslace, sprytne, szybsze, pelniejsze energii polska szkola marnuje mlodosc

Gość fdhdjuhatjzsgh
Pamietam jak zapiedalalem fizycznie we Francji :(. Ktoregos dnia zatrudnili studenta na wymianie z USA i kurwa obchodzili sie z nim jak z jajkiem. Lunch mial zawsze, ja nie :(:(.

Gość ikas
ja pracowalm w Anglii, to samo w sumie co sie dziwic, tak samo traktuje sie Rosjanów , Ukrainców w Polsce jednego jestem pewna, nigdy nie zdecyduje sie na dziecko jesli bedzie mialo chodzic do polskiej szkoly boze, i znowu te wypracowania o Janku muzykancie, lub Antku

a ja sie nie zgadzam. NORMALNI amerykanie szanuja ludzo z wiedza i wyksztalceniem obojetnie jakiej narodowosci sa. Znam takich co sie wstydza, ze nie wiedza gdzie lezy Polska i inne takie i staraja sie nadrobic ten brak wiedzy. Zgadzam sie, ze wielu Polakow traktowanych jest margines, ale to tylko i wylacznie Polakow wina :classic_cool:

Gość fdhdjuhatjzsgh
Ja mojemu pozwole zadecydowac dopiero jak bedzie po szkole sredniej. Wtedy bedzie moglo zadecydowac gdzie chce studiowac. Jak wybierze PL to dobrze, jak inny kraj to tez dobrze. Do tego czasu nie bedzie mialo nic do gadania, bedzie uczylo sie w Stanach. Kazdy ojciec wie i chce dla swojego dziecka najlepiej, prawda? :)

Gość ikas
ja do dzisaj pamietam jak musialam sie uczyc calej lini brzegowe azji, afryki itd ztymi wszystkimi zatokami, ciesninami przeciez to chore albo wszytkie najwazniejsze rzeki i ch doplywy europy i co dzis juz nic nie pamietam

Gość ESY FLORESY I RADOŚC
Już nie przesadzajcie, że amerykanie to takie jopki. Ja już od roku zbieram pieniądze, bo chce wyjechać do USA i chce tam rozpocząć studia. Uczelnie mają b.dobre.

ikas, moze nie pamietasz dokladnie, ale na pewno masz orientacje co, gdzie i dlaczego, a to juz wiedza, ktora otrzymalas w polskiej szkole. Niestety, w ameryce srednia szkola uczy, ze Polska to calkowicie nowe panstwo, ktore powstalo po II wojnie swiatowej. O tym, ze byly rozbiory, ze isnielismy 1000 lat temu nie maja zielonego pojecia :classic_cool: