Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werters podrobiony

rozpływam się przy tym... M.Jackson - Lady in my life

Polecane posty

Gość psssssssssss
kiedy wkoncu przestaniecie o nim zakladac topiki?😭

Gość werters podrobiony
Mrok dzisiejszej nocy, Moja Pani, rozświetli nasza miłość Wystarczy, że zaufasz mojemu sercu A spotkamy się w raju Jesteś dla mnie każdym cudem tego świata Skarbem, którego nie skradnie mi czas Więc wsłuchaj się w rytm mojego serca Połóż się obok mnie Bym wypełnił cię moimi snami Sprawię, że poczujesz się wspaniale I kochanie poprzez te wszystkie lata Będę kochał cię mocniej każdego dnia Więc dzisiejszej nocy przysięgam ci Że zawsze będziesz kobietą mojego życia Zanurz się w mojej czułości Uczyńmy tę noc niezapomnianą Dziewczyno, potrzebuję twych słodkich pieszczot Wyciągnijmy ręce ku fantazji Dwa serca złączone w biciu podniecenia Przytul się do mnie, kochanie I ogrzeję cię W otaczających nas cieniach nocy Pozwól bym dotknął cię mą miłością Byś poczuła się wspaniale I maleńka poprzez wszystkie lata Gdy starość okryje nasze życia Będę kochał cię mocniej każdego dnia Bo zawsze będziesz kobietą mojego życia

Gość on podobno miał swoją lady...
http://nocoty.pl/kat,1013539,title,Michael-Jackson-ukrywal-kochanke,wid,11282078,wiadomosc.html?ticaid=68532

Gość werters podrobiony
to dobrze, jeśli miał:)

Gość on podobno miał swoją lady...
też tak sądzę :) myślę, ze w życiu mógł czuć się bardzo samotny, więc świetnie, jeśli chociaż na jego koniec znalazł kogoś, kto go zrozumiał

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Normalnie nie mogę. I to napisał (bo on pisał wszystkie piosenki sam, nie) facet, który miał 3 nie swoich dzieci z probówki. Gdyby nie umarł to bym tez się śmiała. A o tej starości to najlepsze... na starość to i tamto... pękł przed czasem.

Gość Ania...*
ja tez uwielbiam te piosenke i ten głos, ten klimat, ale jeszcze teraz jej nie slucham, za jakis czas dopiero...

Gość nataliana
ja tez ją uwielbiam...jedna z jego najpiękniejszych piosenek. każdy dzwięk jest na miejscu.. Michael wcale nie pisał wszystkich swoich piosenek! Autorami byli m.in. Stevie Wonder, Rod Temperton (np. Thriller, lady in my life) Poza tym to kreacja artystyczna co mają do tego jego czy nie jego dzieci? weźcie się zastanówcie ludzie zanim coś napiszecie. To był geniusz, który zmienił muzykę i tyle, a jego życie prywatne nie ma nic do tego...