Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gujawa

Kosmetyk, który polecasz.

Polecane posty

Każda z nas codziennie ma styczność z różnymi kosmetykami. Kremy, pudry, tusze, perfumy, balsamy. Można tak jeszcze wymieniać i wymieniać. Zakup jednych był strzałem w dziesiątkę, innych prawdziwym fiaskiem. Chciałabym, żebyście podzieliły się/podzielili się ze mną opinią na temat kosmetyku, który Was zachwycił i który tym samym, chciałybyscie/chcielibyście polecić. Pozdrawiam.

Dziękuję za pierwszą opinię. Co prawda wolę błyszczyki od pomadek, ale kto wie, być może wypróuję firmę, którą polecasz.

Pomadka z neutrogeny, balsam do ciała Johnson&Johnson, cienie do powiek z Joko, kulki rozswietlajace i brazujace z avonu, peeling do stop z avonu, dezodorant do stop z oriflame, płyn Laktacyd do higieny intymnej

Wiśienko chyba nie rozumiem ... Nie chcesz wyrazić swojej opinii, rozumiem. Ale proszę nie zaśmiecaj niepotrzebnymi wpisami tego tematu. Dziękuję.

Balsam Nivea - Mleczko migdałowe. Błyszczyk Rimmel - bezbarwny. Tusz do rzęs również tej firmy, tylko podkręcający No i ukochany "Deep Red" Hugo Boss. Mleczko kosmetyczne Ziaja "Kozie mleko"

Gość pomadka Alterra
(bez konserwantów, olejów mineralnych) mydło pod prysznic Ziaja blubel (ulubione jagodowe) krem Soraya nawilżająco-dotleniający

Gość Matilde
wszystkie produkty Pharmaceris. ostatnie hity to zestaw Cellu Free antycellulitowy i krem do twarzy oraz krem pod oczy neoscope 40+ do cery naczynkowej - doskonałe zakupy :)

Gość karola992
hipp żel w pompce ;]

jak kazde forum tak to jest otwarte dla ogólu.Mam prawo wyrazic swoja opinie,wiec wybacz .Poza tym leniu smierdzacy jest cos takiego jak wyszukiwarka ,ale po co sie meczyc,no nie?

Gość kasiakasiakasiak87
po tylu latach odnaleziony idealny puder- astor z pedzlem minerals costam :) ukochany tusz maybelline colosal- ten zolty:) i puder wibo sun glow za glupie 7 zł aksamitna skóra:)

Wisienkpo to założyłam ten temat, żeby poznać opinię innych osób. Proste. I troszeczkę więcej kultury. Uwielbiam też krem do ciała Satin Radiance Oriflame. Niesamowita konsystencja musu, piękny zapach i błyskawiczne wchłanianie.

Gość roballlek
z ostatnich zakupów krem przeciwzmarszczkowy pharmaceris do suchej skóry. chyba mój najlepszy zakup od dłuższego czasu! i uwielbiam żele pod prysznic senses avonu - mają boskie zapachy i są bardzo wydajne :)

Gość ale wy sie nakrecacie
Laktacyd - płyn do higieny intymnej tusz MF Lash lift Krem na noc Lirene (cera tłusta i mieszana) Masło do ciała z Joanny szampony i odżywki Dove

Gość poradkaa
pigmenty Mac do powiek, a pod to baza pod cienie joko. Trzyma się cały dzień i pięknie migotają.

mydło pod prysznic Ziaja blubel (ulubione jagodowe) - też polecam ten żel jest świetny poprostu i ten zapach !!!

Gość ninnuś
krem do rąk neutrogena - super nawilża naprawde popękane dłonie i krem pod oczy do cery suchej na zmarszczki - Neoscope 40 + z Pharmaceris - rewelacyjny, bo super nawilża, ujędrnia i nie spływa po nim makijaż :)

Gość etnaMirage
DERMACOL- FLUID KTÓRY ROZPROWADZA SIE Z KREMEM. IDEALNY WYSTARCZA NA ROK

Gość żaba ksieżniczka
A ja polecam : fluid do móg Sally Hansen (bez niego latem nigdy nie włożyłabym spódnicy) I ostatnie moje odkrycie maska na noc do suchych stóp i rąk Bielendy, wspaniale nawilża moje wiecznie przesuszone stopy

Gość kilimandżarooo
A JA POLECAM TUSZ CARBON BLACK LOREALA.NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH