Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podróżniczka.

gdzie w podróz poślubną?

Polecane posty

Po pierwsze wczasy w POlsce nie oznaczaja ze sa to wczasy tansze. Bo czesto wychodza o wiele drozej. Po drugie autokarem nikt nie kaze jechac. Po trzecie mozna wykupic wczasy bez wyzywienia(ja tak mialam w przypadku Grecji) gdzie jadłam o ktorej chcialam i co chciałam , a po czwarte zwiedzanie nie oznacza chodzenia tylko po muzeach czy podobnych miejscach. I jeszcze do tego pogoda ja dziekuje za pogode w Polsce gdzie wywalasz pare tysiecy a masz deszcz. TY uwazasz ze nie trzeba zagranice jechac jak tylko na plaze...a ja uwazam odwrotnie ..Bo kazdy robi jak uwaza...a calego czasu na plazy sie nie spedza.. A i wycieczki mozna na miejscu wykupic takie jak chcesz niekoniecznie muzeum.

Gość sami sobie odpowidzcie
na pytanie gdzie chcielibyscie jechac i tam po prostu jedzcie, bo rzecz nie rozbija sie o to jaki to bedzie kraj ( w Europie jest ful fajnych miejsc ) tylko gdzie konkretnie zladujecie ( miasto, hotel, pokój w hotelu, rodzaj plaży) Ja osobiście polecam forum turystyczne na "gazecie"

Gość Tunezja jest wzglednie tania
lub Egipt. z mniej egzotyczych i jeszcze tanszych to Chorwacja, Turcja i Bulgaria. poza tym wiele osob polecalo mi Krym - podono tanszy od wakacji nad Baltykiem czy w Zakopanem. w Hiszpanii sa pustki i malo turystow wiec ceny moga zjechac w dol.

Ja polecam Wlochy -Toscania:) Urokliwe plaze,wyspy-Elba Zwiedzic mozna Rzym-piekne miasto W Rzymie mozna dogadac sie po polsku:) A poza tym jezyk migowy niezastapiony:P

Gość a ja polecam macedonię
wspaniali ludzie, pyszne jedzenie, niezawodna pogoda i tanio jak barszcz. Nie ma morza, ale jest ogromne jezioro i oczywiście góry.

Gość romaa
Polecam Egipt i region Taby, bo nawet teraz termometry sięgają tam 26 kresek. Z Warszawy do Taby będzie ok. 4 godz. Dla przykładu dodam, że czterogwiazdkowy Hotel Sol Y Mar Sea Star można zamówić w itace za 1 589 złotych z 9 dniowym pobytem, więc wcale nie tak drogo.

Gość aka_beata
My spedzilismy 3 tygodnie na Karaibach http://grenada -caribbean.blogspot.com

Gość problemy neurologiczne
Turcja- Alanya, hotel Blue Sky :P super

a ja wole czekolade -> to nie umeczycie sie za bardzo jadac wlasnym samochodem? jak chcecie pozwiedzac, to teraz wiele biur ma w ofercie objazdowki albo wypoczynek i zwiedzanie... my jezdzimy z funclubem, bo maja niezle ceny i fajny klimat na wakacjach. :)

a ja polecę ci grecką wyspę KOS- jak pomyslę o mojej podróży to aż się łezka w oku kręci ;-)