Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrajzolAda

Jak zagadać?

Polecane posty

Gość KrajzolAda

Wiecie co... Mam problem. Pewnie będziecie się śmiać do łez, ale... mam 19 lat i mieszkam na południu Polski. Mój obiekt westchnień mieszka w Słupsku i ma 25 lat. Ostatnio nasze rodziny pojechały za granicę, w tym ja i on. Od razu wpadł mi w oko. Bardzo nieśmiały, bardzo małomówny, ale cholernie ładny i zadbany. Teraz jadę na wakacje nad Morze Bałtyckie do jego rodziców - dokładnie za 3 tygodnie. Wtedy za granicą z nim nie gadałam - nie było okazji, a poza tym bardzo się go wstydziłam. Zawsze mam tak przy przystojniakach. Teraz jednak mam zamiar pogadać... ale właśnie... Jak zacząć rozmowę?? POMÓŻCIE!

zacznij od pogadania o tym co u niego słychać a dalej już jakoś rozmowa może się pociągnie ;)

Gość KrajzolAda
Ale ja nawet mu cześć nie mówiłam jak byliśmy za granicą! Zero! To on powinien pierwszy powiedzieć tak w ogóle... To co? Nie mówiłam mu cześć, a nagle mu powiem??

Gość KrajzolAda
PROSZĘ POMÓŻCIE! Ja wariuję na jego punkcie! Muszę z nim pogadać!

Wisz jeśli Ci się podoba to co Ci szkodzi zrobić ten pierwszy krok abyście się lepiej poznali?

Gość KrajzolAda
Nie mam wyboru - muszę zrobić ten pierwszy krok! Ale jak?????

mow tak aby on nie mial mozliwosci odpowiedznie tylko'tak lub nie' zeby się 'rozwijał';)

Gość KrajzolAda
Mawronka - ale jak zacząć rozmowę. Ja mam już schemat dalszych pytań i będzie dużo do gadania. Ale w momencie kiedy podchodzę, to mam powiedzieć? Mi chodzi o pierwsze wrażenie. Chyba nie powiem: ''Ładna dziś pogoda, prawda?'' - banalne.

Gość KrajzolAda
Ale... on jest taki niedostępny. Nie wiem, jakoś wydaje mi się, że trzeba czymś szybko zabłysnąć, albo przynajmniej zaciekawić...

Gość KrajzolAda
kurcze:( co za pech :/ okazal sie byc impotentem i musze zabawiac sie moim Bobem :(

kurczę , bądź miła, dowcipna itd jak facet niekumaty to nie ma co sobie glowy zawracac

Gość KrajzolAda
19:24 [zgłoś do usunięcia] KrajzolAda kurcze co za pech :/ okazal sie byc impotentem i musze zabawiac sie moim Bobem ------- nie podszywaj się pode mnie debilu!

Gość KrajzolAda
Kurcze baterie sie skonczyly :/ Dobrze ze mam zapasowe :) uff...juz lepiej

Gość KrajzolAda
Mawronka... a ja wspomniałam, że ma 30-letnią narzeczoną??? Grunt, że nie żonę... nie chcę rozbijać im związku... Mogę przeżyć to, że z nim nie będę, ale... nie przeżyję tego, jak nie spróbuję zagadać.

wykorystaj jakas sytuacje pewnie bedziecie cos tam robic meijw iecej wposlnie i bedzie okazja do zagadania

Gość KrajzolAda
ale to chlop ze wsi on tylko ciagle piwo chleje

Gość KrajzolAda
Alice1234 - będzie dużo sytuacji. Ale nie wyskoczę jak Filip z konopii i nie powiem: ''Hej! Lubisz grilla?''... Trudno mi wymyślić coś sensownego, dlatego pytam Was. PS Nie zwracajcie uwagi na osobę, która się pode mnie podszywa.

oj no ju nie przesadzaj kazdy tekst jest dobry na rozpoczecie rozmowy byleby nie byl jakis z kosmosu

Gość KrajzolAda
Nigdy go nie zdobedziesz! Pewnie sie wyglupisz i z burakiem na ryju wybelkoczesz cichutkie "Czesc" a on oleje Cie albo powie obojetne "czesc" i zapadnie niezreczna cisza :) jestes skazana na porazke!

Gość KrajzolAda
KrajzolAda - nie chcę go zdobywać. Chcę tylko pogadać. Tyle. Aha i jak nie przestaniesz się pode mnie podszywać, napiszę do administratora.

Gość KrajzolAda
Piszcie coś ludzie, bo tu zaraz oszaleję. :)

Gość AVilla
Podejdź do niego, powiedz jak masz na imię i zapytaj co ciekawego można robić nad Bałtykiem; może zna jakieś fajne miejsca, a już najlepiej by było żeby cię po nich oprowadził. :D

Gość KrajzolAda
AVilla - to jest myśl!!! Dzięki kochana! Proszę więcej takich propozycji! :)

Gość AVilla
He he. Nie ma za co. :)