Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek22

Czy waszym zdaniem ona nie spała ze zbyt dużą ilością facetów?

Polecane posty

autor ma prawo patrzec na przeszlosc, bo taka ktora w wieku 22 lat miala 8 partnerow jest zwykla dzi**a!" jasne ze ma takie prawo :) tylko odpowiedz sobie na pytanie :) kim jest dziwka ? pozniej używaj tego słowa odnośnie tematu ... i nie generalizuj ,ze 8 partnerów to lepiej niż 4 :P

zołza bo widzisz 8 partnerów = dziwka niektórzy myślą tylko po przez pryzmat wkładania i wyjmowania :P stąd sie biora takie osądy

Gość ja mam 26 i mialam 3
z kazdym bylam w zwiazku conajmniej 2 letnim. 8 facetow w wieku 22 lat? za duzo.

Gość do regres
mloda dziewczyna powinna dobrze sie prowadzic. dziewczyna, ktora stawia seks ponad uczucie i zasady ma inne podejscie ode mnie i ze mna by nie mogla byc. niech sie taka wiaze z babiarzem

Gość im kobieta miala mniej
partnerow tym lepiej

mloda dziewczyna powinna dobrze sie prowadzic" co w twoim mniemaniu oznacza dobrze sie prowadzić ? "dziewczyna, ktora stawia seks ponad uczucie " skad wiesz ze tak jest ? "ma inne podejscie ode mnie i ze mna by nie mogla byc. niech sie taka wiaze z babiarzem" dokładnie jak pisze Ola zrezygnuj z niej , nie bedziesz miał problemu

Gość do Ola75r
niech taka sobie znajdzie babiarza, bo porzadny chlopak zasluguje na porzadna dziewczyne. a tylu partnerow w takim wieku to zwykle szmaciarstwo

pal licho dziwkę, niektóry nie-dziewice szmacą i mają do takiego zdania prawo ale nie wiem, skąd taki najazd niczym kozacki na autora mnie duża ilość partnerów też by przeszkadzała, bo to już inny typ człowieka, mnie nie odpowiadający

Gość do regres
bo podejscie sie liczy i osoba rozwiazal nie powinna sie wiazac z cnotliwa. poza tym laski, ktore mialy wielu partnerow sa dobre dla babiarzy, desperatow, ewentualnie takich co szukaja znajomosci na jedna noc

Gość do zolza
dokladnie - zupelnie inny typ czlowieka i trzeba byc takim samym typem, zeby z takim kims wiazac. regres to pewnie niezly babiarz. dobrze jednak wiem jakie dziewczyny maja tacy przepalenie chudzi fani reggae - zupelne przecietniary, albo inne bywalczynie przystanku woodstock :D

mnie duża ilość partnerów też by przeszkadzała, bo to już inny typ człowieka, mnie nie odpowiadający" zołza jesli ci przeszkadza to nie rozpisujesz sie na ten temat tylko z taka osobą po prostu nie jestes... wtedy nie masz problemu ... przecież to takie proste

regres to pewnie niezly babiarz." uwielbiam takie przypinanie łatek , na podstawie kiku wpisów w temacie ;) 🖐️

Gość no bo to jest proste
bujna przeszlosc kobiety nie przeszkadza facetom, ktorzy sami mieli wiele kobiet

dokladnie - zupelnie inny typ czlowieka i trzeba byc takim samym typem, zeby z takim kims wiazac" ciekaw tylko jestem twojej reakcji jak bys o takim fakcie dowiedział sie pozniej , będac szczesliwie zakochanym w swojej dziewczynie , przy tym swietnie dogadujac sie i spedzajac z nia wspaniale wspolny czas .... mając w planach ślub ze względu na szczęsliwosc pożycia ...

Gość lisicali
do regres Pewnie cos by go zabolało i napewno pojawiło by sie wiele watpliwosci ze ta osoba, która znam nie jest do konca taka jak myslałam/łem.

Zgadzam się w pełni z a ja00000000000. Święte słowa! Arku, zakochałeś się już, więc czy sens jest to teraz niszczyć? Rozumiem gdybyś ją dopiero poznawał, byłbyś nią jedynie zauroczony - łatwiej byłoby zrezygnować z tej znajomości. Natomiast teraz może warto spróbować? Zobaczyć jak będzie? Co Ci szkodzi. Fakt, przeszłość jak na swój wiek ma dość bujną, ale jeśli Wasz związek zacznie się z czasem układać, powoli zapomnisz o tym i w końcu przestaniesz się zadręczać tym, że jesteś dziewiąty...

Gość do cytryna_
nietkorzy maja honor i dume, poczucie godnosci i nie moga byc po prostu z kobieta, w ktorej goscilo wielu panow i ktora oddawala im sie bez uczucia, po krotkim okresie znajomosci z powodu zwyklej chuci i swiadu miedzy nogami

----> "do cytryna_" nie wiem czy ty facect czy kobitka ale... Zamien teraz role w swojej wypowiedzi.

Gość cytryno-
Arek juz to spieprzyl. Z zazdrosci zwyklej i kompleksow. Teraz bedzie wciaz myslal, bedac z nia, czy ktorys poprzedni nie byl czasem lepszy od niego, mial wiekszego lub cos innego. On nie jest wart zadnej kobiety, jezeli w taki sposob wykorzystal jej szczerosc. Dobra rada dla kobiet - jezeli macie chlopaka z kompleksami, nie badzcie z nimi szczere. jak widzicie, nie warto. Uczciwosc lepiej zachowac dla dojrzalego mezczyzny wolnego od zawisci, czyli swiadomego swojej wartosci.

Gość do cytryna_
arek po prostu zasluguje na porzadna dziewczyne, ktora nie miala wielu partnerow, a takie niech sie wiaza z babiarzami, ktorzy sami mieli wiele kobiet. co w nim zlego, ze nie moze przebolec, ze dziewczyna szastala swoim mlodym cialem na prawo i lewo? to na pewno porzadny chlopak!

Gość no własnie tak się zastanawiam
ja mam honor i dumę, więc mam wyrzucic mojego faceta, który był z wieloma kobietami przede mną? Chyba musiałabym się cofnać do poziomu podstawówki, żeby tak to rozwiązać. Ale moze ty dziecko tam właśnie jeśteś i jeszce nie byłeś w związku z drugim człowiekiem.

Gość do cytryna_
jak ktos jest porzadnym facetem, to zasluguje na porzadna dziewczyne. po co mi taka, ktora miala wielu partnerow, jak moge miec taka, ktora miala ich malo?

nietkorzy maja honor i dume, poczucie godnosci i nie moga byc po prostu z kobieta," ale czy to takie trudne odejsc od partnerki jak bys sie dowiedział o jej przeszłosci i jak by zaczął ci ten fakt spedzać sen z powiek ....? czy to moze zbyt trudny dla ciebie krok ? fajna nuta ;)

Gość do cytryna_
zaczalby mi spedzac sen z powiek i bym pewnie myslal o odejsciu, zaczalbym czuc do niej pewne "obrzydzenie" i bym nie mogl z nia byc

offerma "niektórzy myślą tylko po przez pryzmat wkładania i wyjmowania" a przez jaki pryzmat patrzeć na dziwkę? oferma gwoli wyjasnienia słowa te nie tyczyły sie dziwek ;)

" nietkorzy maja honor i dume, poczucie godnosci i nie moga byc po prostu z kobieta, w ktorej goscilo wielu panow i ktora oddawala im sie bez uczucia, po krotkim okresie znajomosci z powodu zwyklej chuci i swiadu miedzy nogami" Nie wszystko jest tak proste jak Ci się wydaje. Nie znasz dziewczyny... Poza tym Arek wyraźnie napisał, że część tych facetów okazała się dupkami. Co za tym idzie, zapewne miała wobec nich poważniejsze plany, lecz chłopaki dali ciała... Dlaczego to ona ma za to pokutować? "a przez jaki pryzmat patrzeć na dziwkę?" Czy autor wątku napisał gdzieś, że ta dziewczyna "daje" na prawo i lewo lub co gorsza - bierze za to forsę? Z opisów Arka wynika, że to dziewczyna szukająca prawdziwej miłości, która po prostu wielokrotnie się sparzyła. Tak czasem bywa...