Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek22

Czy waszym zdaniem ona nie spała ze zbyt dużą ilością facetów?

Polecane posty

Gość popieram prawiczka z wiara
prawiczek jest inteligentny i dobrze wie czego chce. po prostu szuka dziewczyny, ktora do niego pasuje. po co prawiczkowi dziewczyna, ktora miala 8 partnerow?

"To uwlaczajace,ze piszesz tu o dziewczynie,ktora miala osmiu partnerow w wieku 22lat,ze jest dzi**a" Przykry jest fakt, że nie umiesz czytać, gdyż ja nigdize nie nazwałem takiej dziwką, bo miała 8 partnerów. W ogóle nie korzystam z tego terminu. 🖐️

taka dziwka nie jest, nie ma co jej oceniac w takich kategoriach. po prostu do prawiczka nie pasuje

po co prawiczkowi dziewczyna, ktora miala 8 partnerow? a chociaz by po to by go uzmysłowić że penisa nie wkłada sie do dziurki od nosa :P

"Pewnie, że tak pisałam i wiele razy tu też pisałam "znajdź sobie bogatego męża". I mnóstwo razy tłumaczyłam że to są żarty, wiele kobiet tak żartuje i pewnie gdyby mój mąż był ubogim studenciną to nikt by tego do siebie nie brał. A że jest inaczej to trzeba sobie dorobić teorię że na kasę poleciałam" No własnie ale nie byłby ubogim studenciną. ;)🖐️ Zresztą to nic złego leciec na kasę. :classic_cool:🖐️

Gość romcio
Ja znam parę, małżeństwo z dwójką dzieci. Ona uprawiała prostytucję, on o tym wie i to zupełnie akceptuje. Oboje mają bardzo "bogatą" przeszłość.

regres ale jak ktos szuka powaznego zwiazku to szuka osoby, ktora ma podobne podejscie do zycia i seksu do niego

Gość ej regres
a lubisz całować swoją kobietę wiedząc że miała w ustach członka innego faceta ???

"regres ale jak ktos szuka powaznego zwiazku to szuka osoby, ktora ma podobne podejscie do zycia i seksu do niego" No i to jest kwintesencja całego tego topiku :) Cała sprawa rozchodzi sie własnie o to. A tu u autora jest zgrzyt :) Kicha :( ciekawe co postanowi? :) AUTORZE TOPIKU DAJ ZNAC co zadecydowałes :)

Prawiczek nie był ubogim studenciną i co w tym złego? Wcześniej miałam naprawdę nie zamożnych partnerow, poznając swojego obecnego męża nie miałam pojęcia kim jest ile zarabia itd. To źle że z nim mi się akurat ułożyła? Nie leciałam na kasę, nie musiałam. Ale wiem ty sobie tłumaczysz że wszystkie leca na kasę, puszczają się i zdradzają. Tak, to świetne wytłumaczenia dlaczego nie możesz znaleźć sobie dziewczyny. Ukrywasz swoją beznadziejnośc pod tym. Ale cóż tacy też muszą znaleźc jakieś wytłumaczenie dla swojej frustracji i zycia.

ej regres a lubisz całować swoją kobietę wiedząc że miała w ustach członka innego faceta ???" nie udzielam odpowiedzi na debilne pytania ....

Gość ej regres
pochwal sie ilu facetów wcześniej miała Twoja kobieta ?

a dlaczego prawiczek ma byc beznadziejny? nie kazdy chce miec w jego wieku dziewczyne. moze on czeka, az np stanie sie atrakcyjny dla najbardziej atrakcyjnych kobiet dzieki pracy nad soba

popieram prawiczka- cześć prawiczku i kropka:) widzę, że się pojawiłeś wreszcie na forum pod pomaranczowym nickiem:P

"Prawiczek nie był ubogim studenciną i co w tym złego? Wcześniej miałam naprawdę nie zamożnych partnerow, poznając swojego obecnego męża nie miałam pojęcia kim jest ile zarabia itd. To źle że z nim mi się akurat ułożyła? Nie leciałam na kasę, nie musiałam." A czy ja gdzieś tu pisałem, że to coś złego? :classic_cool:🖐️ Nawet lecenie na kasę nie jest złe. 🖐️ "Ukrywasz swoją beznadziejnośc pod tym." Kawał roku. :D:D:D🖐️

Gość ej regres
"nie udzielam odpowiedzi na debilne pytania ...." bauuahahahhaha i tu Cie mam zgrywasz luzaka, ale świadomość, że Twoja kobieta ssała innemu Cie nie zachwyca a spotykasz kolesi którzy mieli ją wczesniej ????

regres ale jak ktos szuka powaznego zwiazku to szuka osoby, ktora ma podobne podejscie do zycia i seksu do niego" jasne :) tylko pytanie jest takie ? czy mu starczy siły i czasu by znalezc taka co mu bedzie odpowiadała w tych kwestiach .... wiesz...mam kumpla , który przy wyborze partnerki kieruje sie własnymi kryteriami .... ma w tej chwili 42 lata , narzeka na samotność i zastanawia sie czemu mu jest żle ?

zgrywasz luzaka, ale świadomość, że Twoja kobieta ssała innemu Cie nie zachwyca " tak masz rację :) jesli ma ci taka odpowiedz zrobić frajdę :D

Gość hej regres
ale po co sie meczyc z osoba, ktora nam nie pasuje?

Gość kobiety mają prawo się
puszczać, ale nie mają prawa później wymagać żeby ktoś chciał się z nimi żenić black&gold Twój obecny był zachwycony że jest dopiero ósmy ?

ale po co sie meczyc z osoba, ktora nam nie pasuje? tu nie chodzi o to by byc z kims kto nam nie pasuje to jest logiczne ... chodzi o to by nasze kryteria wobec wyboru partnera nie były przyjmowane rodem z kosmosu ... i nie zrozumiem nigdy osoby ktora za kryterium potencjalnego spotykania sie z partnerem/ką , przyjmuje przeszłą ocenę jej życia erotycznego , nie jej zasad, wad ,zalet , uroku , inteligencji , światopoglądu itd.itp lecz tego z iloma facetami sie przespała ? dla mnie jest to chora kategoria ... a gadanie że prawiczek MUSI mieć dziewicę ,bo tak jest i kropka uważam za totalny szczyt ludzkiej głupoty a zarazem płytkosci uczuciowej i emocjonalnej wypowiadajacego owe słowa ....

Gość allah jest wielki
Za kilkanaście lat Europą będą rządzić muzułmanie. Wtedy wprowadzone zostanie prawo szariatu i wszytkie kobiety będą trzymane krótko. Tak czy inaczej wskutek małego przyrotu naturalnego Europejki kręcą same na siebie bat, bo muzułmanie nie pozwolą lekkie obyczaje.

no to jestesmy płytcy :) Regres a ile ty miałes partnerek ? :) a ile twoja panna miała?

Regres a ile ty miałes partnerek ? a ile twoja panna miała? a jakie znaczenie maja te liczby o które pytasz ?

Nie no chce zobaczyc jak wy sie dobraliscie :P w sensie tego topiku :P Czy twoja miała np 20 a ty tylko 3, czy na odwrót :) czy moze mieliscie tyle samo partnerów :) Wiedy twoje wypowiedzi stana sie jasniejsze i bedzie wiadomo co dokładnie za nimi stoi :)

Gość ej regres
skoro zgrywasz takiego luzaka i doświadczonego faceta, który ma polew z prawiczków to miej odwagę się przyznać ile Ty miałeś a ile Twoja wybranka

lisciali spytam jeszcze raz ... jakie znaczenie maja te cyfry których nie widze sensu wypowiadania ?

hahaha wiedziałam ze zbyjesz temat.... jak nie ma to znaczenia dla ciebie to czemu nie odpowiesz na moje pytanie? :)