Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek22

Czy waszym zdaniem ona nie spała ze zbyt dużą ilością facetów?

Polecane posty

Wiedy twoje wypowiedzi stana sie jasniejsze i bedzie wiadomo co dokładnie za nimi stoi" czego nie rozumiesz ? to ci wyjasnie

nie odpowiem , bo nie widze sensu w udzielaniu odpowiedzi na twoje pytanie

odpowiedz mi tylko na moje pytania zadane wyzej i nie zbywaj mnie bo to własnie robisz. Unikasz udzielenia prostej odpowiedzi na proste pytanie :) Przeciez to tylko informacja nic nie znaczaca dla ciebie. Tylko cyferki :) Wiec czemu unikasz odpowiedzi?

Gość ej regres
lisciali - trafiłaś w jego słaby punkt

Wiec czemu unikasz odpowiedzi? black ci po częsci ładnie wyjasniła :D

ej regres lisciali - trafiłaś w jego słaby punkt " tak :) jeśli znowu ma cie moja odpowiedz usatysfakcjonować :P

wiem i wiedziałam ze nie odpwie a bedzie sie motał jak gówno w przeremblu i zbywał mnie :D Było do przewidzenia.... a tak wszystkich umoralnia :)

Gość czyżby regresik miał
pannę przechodzoną gorzej niż 20-letni trabant ???

"odpowiedz mi tylko na moje pytania zadane wyzej i nie zbywaj mnie bo to własnie robisz. Unikasz udzielenia prostej odpowiedzi na proste pytanie Przeciez to tylko informacja nic nie znaczaca dla ciebie. Tylko cyferki Wiec czemu unikasz odpowiedzi?" wlasnie dlatego,ze boi sie opini innych ludzi,ktorzy uwielbiaja naskakiwac na innych i analizowac czyjes zycie.To jest forum.Nie kazdy tutaj potrafi sie tak otworzyc i dobrze robi.To jest dla niego nic nie znaczaca informacja owszem w relacjach jego zwiazku jak domniemam:) To tylko cyferki ale nieznaczy to,ze ty akurat bedziesz je znac:)

Gość ej regres
to już nawet prawiczek z czymś tam umie odpowiadać wprost i brac obelgi na klate

"tak jeśli znowu ma cie moja odpowiedz usatysfakcjonować " ahahaha a zebys wiedział ze mnie usatysfakcjonowała :) " Black and gold dajcie ludzie spokoj!To jest osobista sprawa." No ale ty nie miałas problemu z powiedzeniem ilu miałas :) bo nie masz z tym "problemu" by szczerze powiedziec :)

Gość ej regres
black and gold - skoro regres śmiaje się z gościa, któremu przeszkadza 8 facetów, którzy się w niej spuszczali, to dlaczego podchodzi tak śmiertelnie poważnie do liczby facetów, którzy wcześniej zaliczyli jego pannę ?

ahahaha a zebys wiedział ze mnie usatysfakcjonowała" to sie ciesze że pomogłem :) No ale ty nie miałas problemu z powiedzeniem ilu miałas bo nie masz z tym "problemu" by szczerze powiedziec " jesli nie zauważyłaś to ja mam nick Regres ;) nie black and gold :D

to dlaczego podchodzi tak śmiertelnie poważnie do liczby facetów, którzy wcześniej zaliczyli jego pannę " a skąd wiesz że wczesniej ja ktoś zaliczał ?

Gość ej regres
a była dziewicą ???

Pewnie ona miała wielu, a ona byłą jego pierwszą." a jakieś inne propozycję ?

"jesli nie zauważyłaś to ja mam nick Regres nie black and gold" jesli nie zauwazyłes to tam jest cudzyłów w kktórym cytuje black and gold :)

Nie ma innych... sądzę, że ta jest własnie trafna. jak tak trafiasz w zyciu na fajne babki jak udzielasz na moje pytania tak trafnych odpowiedzi to juz ci moge z góry zasugerowac zwiekszenie cwiczeń dłoni :P

"black and gold - skoro regres śmiaje się z gościa, któremu przeszkadza 8 facetów, którzy się w niej spuszczali, to dlaczego podchodzi tak śmiertelnie poważnie do liczby facetów, którzy wcześniej zaliczyli jego pannę ? " on sie nie smial z tego co czytalam tylko mial odmienne zdanie na ten temat i je uzasadnial.Tak smiertelnie podchodzi do tego,bo to jego panna i nie chce zeby ktos wiedzial ilu sie przed nim z nia spalo.Ja o sobie napisalam,bo mam taka wade,ze sie czesto otwieram przed ludzmi,a to nie jest ok.Niektore rzeczy wrto zachowac tylko dla siebie.O swoim facecie nie bede pisac,bo pewnie nie bylby zadowolony,ze pisze tutaj o jego osobistym zyciu.To nie jest w zasadzie informacja,ktora sie ot tak pisze na forum.

A ja i mój facet przeszłość zostawiliśmy za sobą :) Każdy z nas ma jakąś przeszłość... i najlepiej do niej nie wracać :) Wiem że mój partner miał mnóstwo partnerek seksualnych w przeszłości, ale co mnie to tak naprawdę obchodzi.. wyszumiał się a teraz jest ze mną i to się dla mnie liczy a nie to co było kiedyś :)

"Ale wysmiewac innych w tej samej kwestii już tak." sorki ale jak ktos tam nazywal te dziewczyne dziwka,bo spala z osmioma to mam prawo sie z tego smiac, gdyz jest to smieszne.Nie smieje sie z prawiczkow.Kazdy zyje po swojemu.Smieje sie tylko z takiego rozumowania,ze jak dziewczyna nie dizewica to napewno puszczalska...

Gość od niedziewicy do takiej
ktora miala 8 daleka droga