Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyyy

czy musze mu mowic o swoim dziewictwie? szczezre mowiac wstydze sie

Polecane posty

Gość sisilyyyyyyy
, nie podjelam ale sieboje z roznymi reakcjami sie spotkalam juz wiec zwyczajnie sie boje..wysmiania

Gość bogaty 24 juxiqqq
prawiczek z dziewicyy :) he najlepiei zeby miala 100facetow ha jabym si eucieszyl z dziewicy bo by byla moia i tylko moiego wsobie a nie 10ciu brudasow jakis wiec glowadogory napewno bedzie szczesliwy :)

Gość seszka
jeśli się boisz, to nie mów, powiesz po fakcie jak ja ;)

Gość sisilyyyyyyy
nie wiem jak mam mu to powiedziec boje sie tej rozmowy pewnie sie pobecze:O

powiedz mu, że czekałaś na tego jedynego, któremu mogłabyś oddać dziewictwo, ale żaden się nie trafił. :D na pewno zrozumie. nie masz się czego bać. ;) będzie się cieszył że może być pierwszy.

Nie do końca rozumiem jak można się rozebrać przed facetem, uprawiać z nim seks, i jednocześnie nie być na tyle dojrzałym żeby z nim o tym porozmawiać?

Gość sisilyyyyyyy
ale z czego on am sie cieszyc? z tego ze bedzie mial nieudany seks?:O taki facet ma swoje potzreby....😭

coś mi to wygląda na prowokację. :P będzie miał udany seks, bo będzie miał satysfakcję. no chyba, że trafiłaś na typa, który śmieje się z dziewic i który uważa, że jeśli jesteś dziewicą to znaczy że nikt Cie nie chce.

Gość sisilyyyyyyy
jejku , jaka prowokacja:O no wlasnie tego sie boje ze tak zareaguje z takimi reakcjami wiele razy sie spotkalam i dlatego teraz sie boje

Gość a moze jednak daj
mu szanse a sie nie zadreczaj co by bylo gdyby...

jeśli tak zareaguje, to daj sobie z nim spokój ;/ masakra. nie rozumiem tego jak można wyśmiać dziewczynę dlatego, że jest dziewicą. skoro tak robili, to muszą być bardzo niedojrzali. nie przejmuj się i mu powiedz po prostu.

Gość sisilyyyyyyy
ok, dziekuje za rady fajnie ze nikt mnie tutaj nie wysmial:)

nie ma się z czego śmiać. nie mów mu po tylko przed. poza tym i tak się skapnie, że jesteś dziewicą, bo będzie widać Twój brak doświadczeń. możesz mu np w smsie napisac, albo zadzwonić i o tym porozmawiać jeśli boisz się powiedzieć wprost. :)

Gość sisilyyyyyyy
moze sie nie skapnie tutaj juz pisala jdna dziewczyna u ktorej facet sie nie zorientowal:)

Gość a moze jednak daj
wiecej pewnosci w Siebie dziewczyno 🌻

Gość a moze jednak daj
zaufaj popatrz w oczy i powiedz i wtedy bedziesz miala pewnosc czy to ten wlasciwy warty Ciebie

Gość sisilyyyyyyy
jasne i pewnie zaczne ryczec 😭

Gość sisilyyyyyyy
nie wiem a jak rzcui tekstem" zartujesz, prawda?" albo jakims innym?:O boze, jak ja sie tego boje wariuje juz i zameczam was swoimi problemami

to się porycz. ;D też nie powinien wyśmiać i przytulić i powiedzieć, że nie ma po co płakać. jeśli tak nie zrobi i zacznie się śmiać to chyba źle trafiłaś, bo on nie traktuje tego związku poważnie. w ogóle nie rozumiem wciąż czego się wstydzić :|

powiesz, że nie żartujesz i że bałaś się jego reakcji, bo trafiłaś na wielu mężczyzn, którzy nie wierzyli itp. i że poza tym chcesz sprawdzić czy jest Ciebie wart.

Gość sisilyyyyyy
ok, najwyzej bede beczec jak dziecko:O

Gość a moze jednak daj
no z tym "wart" to nie ma co przesadzac bo efekt moze byc odwrotny ale powiedziec ze Mu ufasz i chcialas sie tym z nim podzielic to zadziala na Twoj plus zdecydowanie

Gość sisilyyyyyy
efekt odwrotny tzn?

Gość a moze jednak daj
spr tzw wartosci drugiego czlowieka to wg mnie takie srednie jest :-) zdecydowanie lepiej jest byc otwartym na drugiego czlowieka i zawsze prawde mowic :-)

Gość powiedz mu
Powiedz mu przed seksem, bo jeśli Cię wyśmieje to unikniesz pierwszego razu z kimś nieodpowiednim. Wg mnie powinien zrozumieć i cieszyć się, że nie miałaś dużego doświadczenia. Jeśli kocha to z chęcią wprowadzi Cię w świat seksu, nabędziesz doświadczenia. Lepiej mu powiedz przed seksem, bo jak nie powiesz to pomyśli,że seks z Tobą jest nudny, że z innymi było ciekawiej itp , Jak będzie wiedział, ze to Twój 1 raz to zrozumie, że nie będzie idealnie, będzie delikatniejszy, będzie uważał na Twoja reakcję, będzie wiedział, że najlepsza będzie pozycja klasyczna (a nie np od tyłu)... Bywa różnie, a jak nagle nie pohamujesz łez, bólu?? Mnie 1 raz bardzo bolał, płakałam, chłopak był wyrozumiały, delikatny i nie wyobrażam sobie mu wcześniej nie mówić, ze byłam wtedy dziewicą. Podjęłaś już jakąś decyzję?