Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyyy

czy musze mu mowic o swoim dziewictwie? szczezre mowiac wstydze sie

Polecane posty

Gość sisilyyyyy
powiem mu jak bedzie odpowiednia chwila ku temu:) najlepiej "tuz przed" zeby nie mogl sie wycofac hehe

Gość sisilyyyyy
bardzo smieszne:O co mam przy kolacji mu powiedziec:O

Gość powiedz mu
Zrobisz jak zechcesz i powiesz kiedy uznasz za stosowne. Ja jednak, bym mu powiedziała "przed", podczas jakiejś rozmowy sprowadzonej mimochodem na temat seksu...Nie czekałabym z tym do chwili, gdy już wylądujecie w łóżku... Tymbardziej,że zamiast się wtedy cieszyć Ty będziesz spięta, będziesz myślała jak mu powiedzieć, jak on zareaguje itp.Napisałaś, ze "tuż przed", bo się nie wycofa... Wycofać się zawsze można jeśli się chce... Zresztą lepiej by się wycofał, niż potem po 1 razie wyśmiał... Wg mnie powinien zareagować pozytywnie i ja bym mu powiedziała wcześniej, a nie "tuż przed".... Ale to Twoje życie, zrobisz jak uważasz :-)

zawsze jest dobra chwila. zrozum ^^ przy kolacji czy przy śniadaniu. zadzwoń do niego zaraz i mu powiedz. nie rozumiem Cię. btw. czy Ty szukasz byle jakiego mężczyzny, żeby tylko stracić dziewictwo? i czy go naprawdę kochasz? bo jeśli kochasz, to znaczy że również mu ufasz i nie boisz się powiedzieć o niczym. a widzę, ze jest na opak i boisz się go. istna masakra.

Gość usmiech na twarzy
roznie sie ludziom uklada , jedni traca dziewictwo majac 21, 15, inni 30 jedni czekaja na milosc inni robia to z ciekawosci ale moim zdaniem powinnas inaczej na to spojrzec dziewictwo to nie jest jakas olbrzymia przeszkoda , jedna noc i po krzyku;)...wazne jest chyba dla facetow czy kobiera chce sie z nimi kochac i czy jest gotowa do roznych urozmaicen, jesli bedziesz otwarta i chetna to w czym problem? a i jeszcze jedni: mozesz byc calkiem dobra w lozku, to ze pzoniej zaczniesz niczego nie dowodzi

Gość kurdddeeee
powiedz mu, ja bym chcial miec szanujaca sie dziewczyne w twoim wieku. Dzisiaj to rzadkosc!!!

Gość hehe to widze
ze nie jestem ostatnim dinozaurem:P ja mam 28 i jestem dziewicą - całkowicie z wyboru, czekalam na wlasciwego i chyba wlasnie sie doczekałam:O on jeszcze nic nie wie ale na pewno mu powiem i na pewno dużo wczesniej, zanim do czegokolwiek dojdzie. Udawanie doświadczonej nie przejdzie, wierz mi, facet na pewno się pozna, nie chodzi o samą błone dziewiczą ale o brak "obycia" :) w łóżku. A jak by mnie wyśmial to go srrrruuuu :P

Gość no too ssruuuu
:-D 28 podziwiam podziwiam :-D

dziewczyno czego ty się wstydzisz? że jesteś dziewicą? normalnie ręce opadają :(

Gość co to sie porobilo
czego ty sie wstydzisz? to nie jest powod do wstydu tylko do dumy, wstydzic to sie powinny szmaty ktore rozdaja na lewo i prawo albo w wieku 18 lat spaly z 20 roznymi facetami