Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niechktosmadrysiewypowie

Pytanie dot. soczewek....

Polecane posty

Mam problem poniewaz chcialabym kupic soczewki kolorowe do normalnych zdrowych oczu ( wiem bo bylam ostatnio na badaniu) czy istnieje mozliwosc zakupu soczewek obojetnych dla oczu tzn. bez zadnych parametrow, ktore sa uniwersalne dla kazdej galki ocznej? Zalezy mi na tym poniewaz niechce znowu wydawac pieniedzy na wizyte u okulisty, a chcialabym takie na wazna impreze.

A tak na jedna impreze nie da rady jakbym zamowila na allegro? bo widzialam ze tam tez sa......

Gość jak masz w dupie swoj wzrok
i nie zalezy ci na nim zamawiaj jak chcesz :)

Gość szyszuś
mozesz isc do sklepu z soczewkami tam są panie i one Ci pomogą dobrać soczewki za darmo ,nie wszystkie rodzaje soczekwek maja rozne krzywizny.mozesz kupic na próbę ale zobacz z jakiego materiału i jakie uwodnienie bo będziesz się zle czuła ;) pozdrawiam

Gość a ja nie lubie z tatuazami
problem nie jest w soczewkach tylko w tym, ze sama pewnie ich nie zalozysz ani nie sciganiesz bez wczesniejszej instrukcji. o ile zakladanie jest w miare proste o wyciaganie juz takie nie jest i bedziesz miec z tym problemy. najlepiej uczyc sie pod kontrola lekarza, bo samemu moze sie nie zle wkurzyc. poza tym nie tylko chodzi o krzywizne, ale i budowe oka. moja przyjaciolka ma chorobe nie zwiazana z oczami i nie moze nosic soczewek.

Wiesz co ,co do zdejmowania soczewek to wydaje mi sie ze nie mialabym z tym problemu.. lubie sobie "pogrzebac" przy oczach;-) Bardziej sie martwie wlasnie czy nie zniszczylabym wzroku takimi soczewkami bez badania. Wydawalo mi sie ze mozna kupic taki okazjonalny zestaw soczewek kolorowych, chora tez nie jestem i nie mam przeciwskazan bo pytalam okulisty o ewentualna mozliwosc noszenia:)