Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki obwód

jaki obwód

Polecane posty

Gość jaki obwód

Dziewczyny, mam pytanie jaki powinnam mieć obwód brzucha, jak właśnie zaczęłam 18tc? Rano jak wstanę to brzucha nie widzę w ogóle, tylko wieczorem jakoś tak bardziej. Czy na początku 5 mc nie powinno już być cos widać? Jak było w waszym przypadku?

hej:) to zalezy od budowy ciała ja jestem w 17 tyg i na wieczór sie bardxizje wybija niz rano.Jezeli jestes przy sobie to jeszcze ci wybije tebn brzuszek zobaczysz.a jak szczupła to juz niedługo bedzie ci go widac:)a ruchy juz masz??

Gość jaki obwód
ruchów nie czuję. Albo przynajmniej tak mi się wydaje, bo nie do końca wiem jak jej rozpoznać. Prawda jest taka, że czuję że cos jest nie tak i chcę się wybrać na usg na początku tygodnia

jak to twoje 1 dziecko to poczujesz takie łasskotanie na poczatku.A czemu samam siebie niepokoisz co zle sie czujesz boli cie cos??

Gość Zupa pomidorowa 28
Ja się zaokrągliłam w I m. kiedy jeszcze nie widziałam, że jestem w ciązy. W 5 m-cu miałam już delikatny okrągły brzuszek. Nie martw się, napewno Cię wybrzuszy ok. 6-7- m-ca.

Gość asaw12
ja do 7 mies moglabym z latwoscia ukryc brzuszek, najbardziej zrobil sie widoczny wlasnie pod koniec 7 mies.