Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialalakka

czy dziewczyny z dużymi nosami moga byc uwazane za atrakcyjne???

Polecane posty

Gość sialalakka

jak sądzicie, czy dziewczyny które maja duze nosy mogą byc postrzegane jako ładne, czy ten nos od razu skazuje je na to ze ludzie uwazaja je za brzydkie???

Gość gruszkakula
Pewnie, że mogą! Bardzo podobają mi się duże nosy, zarówno u kobiet, jak i u facetów. Moja kuzynka i siostra mojego przyjaciela mają bardzo duże, garbate nosy. Obie są w udanych związkach, obie uważam za bardzo atrakcyjne:-)

Gość Jolka Rutowicz sie nie łamie
taka już wasza żydowska uroda

Gość sialalakka
jolka rutowicz sie nie łamie- co masz na mysli mówiac żydowska???

Gość wykasowali temat o jolce
co za cenzura dziwna tu panuje? jakby napisac "myslę że Jola Rutowicz to Czeszka" to ciekawe czy tez by wykasowały @ autorko, przyjeło się że duże garbate nosy to cecha charakterystyczna Żydów, czyz nie? :)

Gość sialalakka
to co dziewczyny z dużymi nosami maja zwsze sie podłamywac kompleksami??????!!!!

Gość kompleksy to inna rzecz
na przykkład Adrian Brody, Żyd z wiekim nosem, raczej nie ma żadnych kompleksów i zyje pełnia życia :) albo ta aktorka z Kryminalnych, Stejbach czy jakos tak, ona chyba też nie ma kompleksów...masz 2 wyjścia: nie przejmowac się i akceptowac swój wielki kinol albo fundnąć sobie operacje plastyczną tak czy tak nie polecam ci przejmowania się bo ludzie to wyczuja i będa ci dokuczać......:P

Gość sialalakka
wiem, ale ludzie mnie wkurzaja ze sie tego czepiaja. ja sie nie czepiam jak ktos jest gruby, ma pyrz na głowie zamiast włosów albo ma krzywy zgryz.... dlatego tego nie rozumiem, oprócz nosa mam wszystko na swoim miejscu jestem szczupła wysoka i jest ok. tylko ten nos mi zaczał przeszkadzac odkad o nim takie antykomplementy usłyszałam...

Gość zapodaj fotę ocennimy

Gość Dżastaa.. ;*
Żall... mi takich ludzi człowiek nigdy nie jest idealny więc po co są te idjotyczne zaczepki mi tacy ludzie nie przeszkadzają, szczerze nie znoszę ludzi nie tolerancyjnych nie przejmujcie się tymi różnymi krytykami człowiek nigdy nie był idealny i nie będzie.....!

Gość mimo ze za nia nie przepadam..
ja tez mam troche duzy nos, ale juz sie do niego przyzwyczailam... niestety na zdj wychodzi duzo gorzej niz jest w rzeczywistosci... czasem wydaje mi sie, ze jest mniejszy a czasem, ze wiekszy :D

Gość kolejowa2
ja mam garbaty nos i zawsze mialam bardzo duuuze powodzenie, takze nie w nosie tkwi problem jesli juz

Gość postawcie maly , zamykany
wiesz co , jak ktos ci cos powie to po prostu pojedz mu tak samo . Palnij o jego tuszy , krzywych nogach , odstajacych uszach itd , zobaczysz jak mu szczena opadnie i mina zrzednie i gwarantuje ci ,ze wiecej juz nikogo nie skomentuje . Nie przejmuj sie i zgas go .

Gość pomocny orendż.
fuuuuuuuj a ja na przykład nie znoszę ludzi z małymi nosami , w ogóle skąd ten durny stereotyp ,ze to akurat duze nos są brzydkie? Mnie obrzydzają małe zadarte nochale..no nie wiem czemu.Aha jestem facetem . moze nieze nie znosze zle napisalem , nie znosze malych nosow o tak .. nie wiem czy wiecie ale kleopatra miala dlugi nos i jej nos jest uwazany za ideał .

Gość pp niezalogowany
Pewnie, że tak. Mnie się często podobają dziewczyny z większymi nosami. Pewnie, że sam nos to nie wszystko :D Akurat nos Rutowicz mi nie odpowiada, razem z całą Rutowicz.

tez uwazam ,ze trzeba byc kulturalnym i nie wytykac wad , ale skoro ktos nie dokonca idealny ( bo podobno idealow nie ma ) ma czelnosc tak ci mowic to odpowiedz mu tym samym , na pewno znajdziesz jakas wade / mankament . Wiecej nie bedzie komentowac wyglodu innych .

*wygladu

Gość nooooooooooooooooooooooos
znam dwie mlode dziewczyny które maja troszke duze noski :D ale obydwie sa bardzo atrakcyjne, jedna juz sie bedzie chajtac a za inna tylko kolesie sie ogladaja :) wiec tak moga byc kobiety pociagajace z duzymi noskami :P

Gość sialalakka
ufff to dobrze bo mam zamiar szukać sponsora, dzięki za pocieszenie :)