Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

właściwy rajtar

APEL O POMOC DLA POWODZIAN.

Polecane posty

Gość Ty jaki przyjeb te rajtar
Ty rajtar ,ale ty po.jeb na maksa jestes,ty widzisz co ty piszesz? Albo jakim tonem sie wyrazasz?? ty jakas ciota jestes pedale

Ms. Jones, w tyrce byłem.Niedawno wróciłem. A śmieć żarty z pogrzebu sobie robi. Wk...iają mnie tacy poje..ńcy.Szkoda ci dychy? To zaćpaj sie za nią.

Witam serdecznie wszystkich życzliwych ludzi. Dziękuję tym, którzy coś wpłacili i czekam na dalszych. Wam powodzianie moi koledzy i koleżanki przesyłają swe skromne datki i życzą wszystkiego najlepszego. Nie patrzcie na wpisy debili. Sorki za nich.

Gość syks
rajtar a co podmyło cię? wiem że z okolic tamtych pochodzisz :D

Gość syks
to ile mam ci wpłacić?:classic_cool:

Gość Monica Vitti
nie wplacilam,ale pomagalam sprzatac :classic_cool: jestes dobrym czlowiekiem Rajtar,a tych gamoni co sie wysmiewaja niech zaleje przy najblizszej nawalnicy - zobaczymy czy beda nadal sie smiac czy o pomoc blagac :classic_cool:

Polska to taki kraj, gdzie człowiek człowiekowi wilkiem. Nie chcesz dac złodziejom, nie dawaj, Twoja brocha. A ja dałem i jestem z tego dumny. Ja tego nie dzielę. Ja próbuje pomóc. Nie wszyscy ludzie są tacy, jak mówisz. Dziekuję za opinię. Daj dychę i bądz spokojna. OK?

Przepraszam za słowo \"złodziei\" , ale sie wk....łem na przedmówczynię. Żle powiedziałem. Oby jak najmniej takich wolontariuszek.Widać, że robiła to z łaski.A ja jestem bardzo agresywny w stosuku do takich ludzi. Sorki.

Gość przyjaciel z jajcem w kratkę
A mi Odra płynie 15 m. poniżej domu i mam kajak, który muszem na plecach nosić :(

Gość Gosiu uśmiechnij się
:) 🖐️

Rajtarze a ja czekam na "smyraniu". Wrocisz?:( Ładnie to tak zostawiać kobiety na pastwę pomarańcz?

spierdalaj pomaranczo. nie wpierdalaj sie w tryby jak maszyna chodzi!!!!!!!! wypierdalac na smyranie!!!!!!!!

jestem, jestem. ale slodki ten buziaczek:) musze ochlonac, rozjebaly mnie uprzejme kolezanki ze smyrania! aaaaaaaaaaaa