Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

właściwy rajtar

APEL O POMOC DLA POWODZIAN.

Polecane posty

Wiesz? Pewnie bliski koniec topiku sex z księdzem. Nie moge wysłac im ultimatum. Moze poszło, bo rano tez tak było i doszło. Zaczekamy do jutra. Kocham Cię Skarbie, juz dobrze.Ja miałem z ziomalem, teraz z ostatnim topikiem.

Gość papa jones
Rajtarku drogi juz nie wrocisz na poprzedni temat? Tam wiecej ludzi bylo i jakos tak fajnie zawsze a teraz to co sami tu bedziecie siedziec? a tamta siksa jones sie nie przejmuj - moze dawno nie bzykala i z tad ten zly humor, a moze zazdrosna o ciebie byla, ha?

Gość papa jones
Rajtarze czyż byś mnie unikał?

Gość mega-pasztet
Powodzianie mogli się ubezpieczyć, a nie teraz lamentować do kamery, by społeczeństwo zapłaciło za ich błędy.

Jestem z Wami kochani. I myślę, że dużo więcej osób jest Wam życzliwych. Mam taką nadzieję. Duża bużka.I pogoda aby była. Wszystko będzie dobbrze. Po złym przychodzi dobre.

Gość przyjaciółka z kulkom w p.pie
A po nocy przychodzi dzień :o Spałeś coś rajtar?

Gość 838333
no wlasnie --czemu sie nie ubezpieczyli??przeciez wiedza ze sa narazeni na zalanie -ale po co maja sie ubezpieczac jak im panstwo da.

83833.To po co jeść, jak jutro spłuczesz? Gdybyś wiedziała,ze sie przewrócisz, usiadła byś, prawda? Czy ja myslałem, że mi piwnicę zaleje? Nawet w snach tego nie bylo.A jednak zalało.

nie na mróz, tylko tam gdzie nie podmywa:classic_cool: ja tam nigdy zalana nie byłam ani wodą, ani nadmierną ilością alkoholu:classic_cool:

Gosiu Slodka, proszę, wróć do smyrania. Nie możemy uprawiac takiego sexu w necie. Sorki. Nie ma naszego tematu. Będe Ci mówił miłe słowa tam. I nie martw się tymi wpisami Słonko. Ludzie psuja czasami z zazdrosci, zawisci. Takie jest życie. A nic o nas nie wiedza, prawda Skarbie? Czekaj tam na mnie. Zobacze, co zrobią, by Cie przyjać do siebie.Buziak. Nasza praca daje juz efekty.

Gość pn2
Rajtarze - to nie jest zazdrość. To po prostu wyraz troski.

Gość pn2
Ponieważ uważam Cię za ciekawą osobę.