Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serenity19

Jak wysokie prawdopodobieństwo ciąży?

Polecane posty

Gość serenity19

W ubiegłym tygodniu kochałam się z chłopakiem 4 razy. Za każdym razem zabezpieczaliśmy się gumkami durexa, on później sprawdzał i mówił , że nic nie pękło bo na końcu było w powietrze. A dwa tygodnie wcześniej próbowaliśmy bez żadnych zabezpieczeń. Znaczy on tylko włożył i po paru sekundach wyjął, mówił że nic nie poleciało itp. Naprawdę uważaliśmy. Mimo to dla bezpieczeństwa jeszcze zrobię test ciążowy, bo to było w płodne dni i mam Takie pytanko : - kiedy zrobić test? - czy to ma być jakoś w cyklu? czy byle kiedy? - jaki test polecacie ? - jak zapytać w aptece? "poproszę test ciążowy?" bo głupio mi tak :o wiem , że na 19 lat jestem mało dojrzała, ale boję się że farmaceuta będzie plotkować Czy obowiązuje go jakaś tajemnica zawodowa? I na ile % jestem w ciąży? Bo moja przyjaciółka mówiła , że przesadzam i po takich zabezpieczeniach niemożliwe żebym wpadła

Gość po pierwsze nie
jestes w ciazy,po 2 idz do Tesco np i tam kup test bez zadnego zapytania-dzien przed okresem:) Nie wiem jaki...nawet jak jestes w ciazy to super bedziesz miala pieknego bobaska:)

Gość jjopi
podobno stossunek przerywany to rzadne zabezpieczenie..... U niektorych facetow przed wytryskiem pojawia sie taki sluz w ktorym MOGA byc plemniki i dlatego mimo ze facet wyciagnie przed wytryskiem moze dojsc do zaplodniena.... Ja przez 4 lata kochalam sie z facetem _czesto- i nie zabezpieczalismy sie wcale,tylko zawsze byl wlasnie stosunek przerywany. I nic. Ale posrana bylam nie raz... Dodam ze ma juz11corke z wczesniejszego malzenstwa i mam 30 lat.

Gość serenity19
w tesco? w tym spożywczaku będą? a będą skuteczne? bo słyszałam że tylko z apteki są w dobrym stanie. no a dzidziuś może i będzie ładny, ale póki co to odpada. za młodzi jesteśmy. chociaż bobasek z ukochaną osobą to nie aż taka tragedia ;)

Gość loooczek
w ciazy nie jestes :) z apteki najlepszy jest test bo najlepieej przechowywany:) masz 19 lat i przejmujesz sie opinia ludzi?! hehehe nabawisz sie nerwicy jak bedziesz sie tak stresowała:)

Gość abcabcabca
mamkkkaaaa -NUDNA JUZ JESTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość po pierwsze to ze on twierdzi
ze nic nie polecialo to nie znaczy ze nic nie polecialo bo plyn z plemnikami z podniecenia sie wydziela. tzn plyn przedejakulacyjny a w nim mogą być plemniki, nawet zazwyczaj są. A on mógł tego nie czuć Po drugie w prezerwatywie nie może być powietrza!!!! bo wtedy pękają!!!! po trzecie szanse na ciązę są ale bardzo małe po czwarte dopóki test nie bedzie wystawiony na straszne gorąco lub mróz lub promienie słoneczne to jest tak samo skuteczny jak z apteki po piate zrob go w dniu spodziewanej miesiaczki po szóste jak czujesz sie dorosla i odpowiedzialna to nie boj sie kupić testu:) po siódme powodzenia!!!

Gość joojjjjjj
w ciąży nie jesteś a test możesz kupić w tesco albo w rossmanie itd wiadomo że w aptece pewniejsze przechowywanie itd ale ja kupowałam tak przeważnie i jeszcze mi nigdy nie skłamał

Gość serenity19
Ale to powietrze było później jeszcze, już po, czyli jakby go nie było to mogłoby znaczyć , że pękła, kurcze zaczynam się martwić tym bardziej ,że brzuch mnie boli :( czuję takie rozdęcie, albo bóle jak przy okresie, a okres powinien przyjść za tydzień, po raz pierwszy tak na niego czekam z niecierpliwością. hmm w końcu sobie myślę, że się odważę, pokonam wstyd i pójdę do tej apteki. Wiem, że moje lęki to dziecinada, ale moj chlopak też dorosły a wstydził się kupować prezerwatywy w samoobslugowym i poprosił o to 15 letniego kolegę! żaluję że w ogóle to robilismy bo jestesmy oboje tacy niedojrzali :( ale tak wyszło, poddalismy sie chwili, te emocje :(

Gość serenity19
I tak w ogóle to i ten jego 15letni kolega mnie pezeleciał bo mój chłopak jest taki wstydliwy!