Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninia Sandrinia

Zabezpieczenie przy pierwszym razie - bez recepty

Polecane posty

Gość Ninia Sandrinia

Czy wystarczą same globulki Kolpotex Oval lub podobne? Nigdy nie byłam u gina i wstydzę się tam iść. Myślicie, że takie zabezpieczenie będzie skuteczne?

Gość a ja dzisiaj
a prezerwatywa?

Gość Ninia Sandrinia
Mój chłopak mówi, że bez kondoma będzie mniej bolało.

Gość masz głąba nie chłopaka

Gość jkdhdjkgdfg
nie gódź się na sex bez kondoma! kondom+globulki i będziesz mogła oddać się mu bezstresowo ;) przecież cholera jasna każdą kobietę boli inaczej, a ten idiota nie ma o tym pojęcia.. no chyba, że jest taki doświadczony :| ale przy takim miałabym wątpliwości co do jego szczerości w stosunku do mnie.. ile macie lat? jak długo jesteście razem?

Gość Ninia Sandrinia
Jesteśmy razem od ośmiu miesięcy. Ja mam 16 lat a on 23.

Gość błazyj
gumka nie ma przed bulem chrobnic tylko przed zajsciem (jak nie wiesz gdzie to nie dla ciebie ) i pewnie tego sie ten twuj gosciu boi a nie ze cie bedzie bolało (swoja drogą bez gumki przyjemniej )

wie,ze moze ci wcisnac kazda prawde,a ty to lykniesz,bo przeciez doswiadczony,a prawda jest taka,ze jemu bedzie lepiej bez kondoma,a ty sie potem bedziesz martwic ciaza...ja mialam tabsy i prezerwatywe...

Gość błazyj
hehe kolo w moim wieku i se taka młoda wyrwał hhehe fajnie:)

Gość Ninia Sandrinia
Dlaczego fajnie?

Gość jesli masz troche oleju
w glowie (bo twoj chlopak go najwyrazniej nie ma) to pojdziesz do lekarza po pigulki. jesli jestes wystarczajaco dorosla do seksu to do tej wizyty tez powinnas dojrzec. pigulki uchronia cie przed ciaza, a prezerwatywa przed chorobami, ktore moze miec twoj amator seksu bez zabezpieczenia.

faceci,znaczy niedojrzale dupki,maja nasrane w glowach ze to takie podniecajace rozdziewiczyc dziewczyne...wtedy jego przerosniete ego rosnie jeszcze bardziej,bo byl matol pierwszy i ty jestes zielona,a on moze poudawac,ze jest dobrym kochankiem,bo jak on mowi,ze w prezerwatywie mniej boli,to jak jest,bo niby skad masz wiedziec,ze zadna roznica dla ciebie

Gość wukhieuhggh
twój chłopak, "ukochany" ma cię gdzieś i chce cię jedynie przelecieć skoro cię okłamał, że w prezerwatywie seks boli. cóż, znalazł sobie głupią i naiwną i będzie miał darmowy seks :) tylko jak ci dzieciaka zrobi to nie becz :)

idź do lekarza, jak się tak wstydzisz to do kobiety. uwierz mi, dla lekarza twoje dupsko nie jest żadną sensacją, a masz szanse dowiedzieć się więcej niż od swojego chłopaka. no i posłuchaj dziewczyn wyżej:GUMKA!!! bo za chwilę będziesz zakładała temat \"czy mogę być w ciąży?\"

Gość Ninia Sandrinia
Nie chcę iść do gina, boję się badania i wstydzę się.

a przed facetem się nie wstydzisz? śmieszne to. lekarza nie fascynuje twoja.... to jego robota i tyle. a bać się go też nie trzeba, bardziej bym się tego twojego amanta bała, bo na kłamczuszka wygląda.

ja jak bylma pierwszy raz,to tak sie balam,ze bylma biala jak sciana..facet zrobil mi tylko usg ,bo powiedzialam,ze jestem dziewica..powiedzial,ze po pierwszym razie mnie zbada i przepisal tabsy :)

Gość fhkhjkhg
skoro chcesz bez prezerwatywy i nie chcesz do lekarza to chcesz zostac matka? w wieku 16 lat? no prosze

Gość Ninia Sandrinia
Dziękuję wam bardzo, ale widzę że mnie nie rozumiecie.

Gość umówmy się że w większości
przypadków pierwszy raz to średnia przyjemność - stres i strach przed bólem, ciążą i litrami krwi niszczą wszelką przyjemność. Skoro już decydujesz się na globulki, to czy on będzie w gumce czy nie to i tak na przyjemność nie wpłynie, bo po tych globulkach tak wszystko chlupie, że i tak nic nie czuć. A dla Twojego bezpieczeństwa nalegaj na gumkę, co to za idiota z tego faceta? Nie daj się namówić na seks bez gumki, jeśli on już miał doświadczenia, to mógł coś złąpać i już nawet nie ciąży bym się bała a choroby. Prezerwatywa jako jedyna chroni przed chorobami.

Gość Ninia Sandrinia
To może być bez badania?

Gość a tak na marginesie...
16 lat to nie troszke za wczesnie na baraszkowanie?

Gość dsadasdas
nie rozumiem, dlaczego się wstydzisz? Przecież dla kobiety ginekolog to podstawa i uwierz, jeżeli to facet ginekolog to naprawdę ma gdzieś czy jesteś brzydka, gruba, chuda, masz/nie masz piersi, jesteś owłosiona./wygolona itd. Jak można się wstydzić lekrza?

może być bez badania. nikt cię nie zmusi. wystarczy, że pogadasz z kimś kto ma większą wiedzę, kto ci doradzi lepiej niż ten chłopak nieobyty.

Gość jak bedzisz sie dupczyc
bez gumki to i tak pojdziesz do ginekologa - ciaza konczy sie porodowka przy ginekologu :D

Gość błazyj
taa gumke kupisz bez recepty hehe ale rzuc tego cepa bo to stery zbeznik jak pisała,, tak szczerze '' wiem bo sam mam troche w głowie nasrane na młode i niedoswioadczone :)

Gość Ninia Sandrinia
A jeśli gin sie uprze że musi być badanie? Ja nie chcę!

Gość błazyj
to mówisz dowidzenia albo nawet i nie i wychodzisz ....

Gość kgrgfyr
to nie idź i się nie badaj! jak zdechniesz na raka szyjki macicy albo na raka piersi to jednej gowniary bedzie mniej! a jak sobie do tego 12 bachorow narobisz i żryć nie będziesz miała co bo ten kłamca cię zostawi to trudno, za głupote sie placi!