Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninia Sandrinia

Zabezpieczenie przy pierwszym razie - bez recepty

Polecane posty

Gość Ninia Sandrinia
12bachorów nie będę miała bo po pierwszym razie pójdę do gina, ale terez nie chcę.

Gość błazyj
to rzuc tego goscia ja cie bzykne z gumką i wtedy bedziesz mogła spoko do tego gine pujsc :)

Gość błazyj
:))

Gość kgrgfyr
za pierwszym razem tez sie zachodzi w ciaze a przy odrobinie szczescia, w ciaze blizniacze niedouku

Gość turysssssska
Dziewczyno ale co ty w ogóle za głupoty obpowiadasz? Jesli chcesz być dobrze zabezpiezona to idziesz do ginekologa przed seksem a nie po. Po seksie bez zabezpieczenia to do ginekologa sie chodzi aby poprowadzil ci ciążę w którą że zajdziesz jest wysokie prawdopodobieństwo skoro twojemu buhajowi prezerwatywy nie chce się zakładać. Nie chcecie? To nie, ale potem nie jęczcie że sobie dzieciaka zrobiliście.

Gość Ninia Sandrinia
Blazyj twoja propozycja nie jest taka zła;)

co to za różnica czy pójdziesz po pierwszym razie czy przed? wstydzisz się być w tym podeszłym wieku dziewicą? jak czujesz się na tyle dorosła żeby zacząć bawić się w seks to miej też odwagę iść do lekarza. spisz sobie pytania na kartce i dowiesz się wszystkiego, co ci będzie potrzebne. bo póki co to widzę że z wiedzą cieniutko, zresztą i tak masz jeszcze czas na to

Gość błazyj
:))

Gość Ninia Sandrinia
Turyssska z zabezpieczeniem tylko bez kondoma!Przeczytaj początek proszę.

Gość błazyj
jak nie czas ( ja ci wszystko wytłumacze w trakcie) :) i jak pisałem wyzej olej goscia bez gumki ... ja moge z gumka nawet wole bo dzieci nie lubie :)

Gość turysssssska
Globulki nie są żadnym zabezpieczeniem. To pic na wode i tyle. Ja po użyciu globulek mam syna, więc i ty chcesz chyba dziecko mieć.

Gość bella555
Twój chłopak jest starszy i doświadczony i powinien zrozumieć że jesteś za młoda na seks. A jeśli nalega to znaczy że mu na tobie nie zależy. Nie zgadzaj się na seks bez gumki bo oprócz ciąży może zarazić cie wieloma chorobami lub grzybicą.Najlepiej jak jeszcze zaczekasz na swój pierwszy raz i przy okazji zobaczysz czy to jest ten właściwy, który poczeka aż będziesz naprawdę gotowa.

Gość a jak chcesz się zabezpieczyć
przed chorobami bez kondoma! Przeczytaj odpowiedzi! Słów mi brak na głupotę dzieciaków. Ciąża to jest najmniejszy problem, urodzisz i już, jak nie chcesz możesz oddać, a z chorobą możesz sie potem całe życie bujać! Zrozum, że prezerwtywa jedynie Cię zabezpieczy przed syfem! I laskę też rób mu w gumce jakby co.

Gość porwiska
błazej to źle ze nie lubisz dzieci :p zawsze można zaliczyć wpadke! I co wtedy??????????

Gość błazyj
nie poczeka :) ale ty zuc go pierwsza bo to dran :) który chce bzykac dziewice bez gumki i wciska jej kity a jak zajdzie ( nie pytajcie gdzie) to ja zostawi ....

Gość błazyj
porwiska to przerabane

Gość Ninia Sandrinia
Dziękuję wszystkim:)

Gość maskulinator
i co narobiliście? ona pytała o zabezpieczenie a Wy jej odradziliście seks. czyli abstynencja. też dobra metoda :classic_cool:

Gość Gehenna małżeńska
Doradzili jak najlepiej; nie ma seksu-nie ma strachu.

Gość tak Ci powiem jak to widze
jestes młodziutka i w tych sprawach mało doswiadczona twoj chlopak tlyko na tym zeuruje :( Dla mezczyzny wieksza przyjemnoscia jest seks bez gumy. Dlatego nie daj sie ! postaw na swoim- seks z guma lub wogole! Zastanow sie czy tego chcesz, mi sie wydaje, że nie jestes na to gotowa, bo skoro wstydzisz sie isc do ginekologa o znaczy ze jeszcze nie dojrzalas do tego! TWOJ PIERWSZY RAZ JEST BARDZO WAZNY i od niego zalezy w duzym stopniu dlasze Twoje zycie seksualne DECYZJA ZALEZY OD CIEBIE, MOZESZ POEKIEROWAC SWOJA PRZYSZLOSCIA, jak chloapak cie kocha na serio zrozumie ze nie jestes gotowa! A jezeli sadisz ze chcesz sie kochac juz to koniecznie uzyj prezerwatywy i globulki PANTENTEX OVAL! :) Zycze powodzenia ! :):):):)

Gość oj ty naiwna mloda
w gumce bedzie cie mniej bolalo bo bedziesz miala przynajmniej poslizg bo watpie abys przy pierwszym razie byla tak podniecona zebys sama sie nawilzyla naturalnie .