Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvaall

dlaczego kobiety sa tak cyniczne w miłości?

Polecane posty

Gość fvaall

dlaczego ciągle zimno kalkulują?

Gość napisz cos wiecej
:P

Bo wszystko racjonalizują,. taka przypadłość. Chcesz laski, która idzie na żywioł? Możesz mieć, ale na 2-3 spotkania. Przy czymkolwiek dłuższym normalna jest kalkulacja...

Gość atem atyk
kalkuluja ale z matematyka to u nich cieniutenko

Gość atem atyk
offerma bo ci o tym ni emowily, ale przekalkulowaly sobie szybko ze nie nadajesz sie bo: 1.Kolezanki tak powiedzialy 2.Nie jestes super przebojowy 3.Nie zasypujesz jej komplementami 4.Nie kupujeszjej prezentow 5.itd.

Zgodzę się z atem atyk Może sie wydawać, że coś się poszło... gryźć nagle, ale kobiety tak jak potrafią w nieskończonośc wyciągać zaszłości, tak i zbierać. I ni z tego ni z owego nazbierają sobie dość powodów, żeby drobnostka przeważyła na rzecz rozstania.

Nie znam Cię ani sytuacji, nie zaprzeczę. Ale i tak dalej będę twierdzić, że to po prostu składowa cecha kobiet- cynizm i analityczne podejście, może tylko w różnym stopniu, ale jednak.

Ech kolejny kopniety w dupe facet, który zali sie jakie te baby sa podłe? To że są róznice pomiedzy nami a kobietami to mit. One zdradzają tak samo jak my. Tak samo potrafia byż zimne, cyniczne, wulgarne itd. A co do rzucania-my faceci wiemy czego chcemy. Zawsze. Gdy spotykamy sie z laska to wiemy czy chcemy ja tylko przeleciec, czy spotykac sie jak z kumpela czy zrobic z niej dziewczyne na stałe. One nie wiedza czego chcą. Nie myśla racjonalnie i nie kalkulują-oj nie. Kieryją sie przeczuciami, uczuciami. To co mówią nam przy rozstaniu to pierdoły wyciagniete tylko po to by usprawiedliwic swoja decyzje. Moze powiedziec ze jej nie adorowalismy,nie dawalismy jej prezentów ale równie dobrze moze powiedziec (gdy to robilismy) ze próbowalismy kupic jej uczucia (prezenty) bylismy ofermami (adorowanie przesadne) itp. My w zwiazki wkrecamy sie za szybko. One potrzebują nieraz czasu żeby faeta poznac. Zdobywanie kobiety polega na uzaleznieniu jej od siebie emocjonalnie. Ona musi kochac, ale kochać naprawde. Naprawde rozkochana babka nie kalkuluje. Naprawde zakochana dziewczyna potrafi robic naprawde głupie rzeczy dla faceta, ale do tego potrzeba prawdziwych uczuc. Jesli ich nie ma to przy jakimkolwiek glupim impulsie (kłotnia, spotkanie jakiegos innego kolesia itp) dziewczyny rzucaja i tyle.

Gość msiieek
kobiety są zwyczajnie inne , różnią się od mężczyzn

Gość a mnie się baaaardzo
Dlatego, że nie warto się angażować. I tak facet po 20 latach poleci za jakąś młodszą dupą, więc trzeba ze związku brać ile się da i pilnować dokładnie, by nie zależało mi bardziej niż drugiej stronie. Niestety, ale ten, komu zależy bardziej zwykle dostaje po dupie. ja dostałam dwa razy i niestety dopiero po drugim razie zrobiłam się cyniczna. Czego żałuję bardzo