Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cosabella

co zrobić, gdy chyba kocham 3 chłopkaów?

Polecane posty

mam chłopaka- Tomka. jesteśmy razem 7 miesięcy. ale od początku czerwca zaczęłam się kochać w 2 innych chłopakach. Jego kumplach. Jeden z nich (Bartek) bardzo chciałby mnie pocałować itp. a drugi (Piotrek) jest dla mnie czymś czego nie moge opisać. i Piotrka i Bartka mam ochotę pocałować i wogóle a Tomkiem niestety tracę zainteresowanie ale boję się z nim zerwać. CO ROBIĆ?!

najwyrazniej nie wiesz co to znaczy kochac - jestes tylko zauroczona i moze kiedys poznasz co to znaczy kochac

Gość oto moja rada
obciągni kazdemu z nich z połykiem i bądz z tym którego sperma bedzie ci bardziej smakowała

heh jesteś w takim wieku w którym jeszcze dojrzewasz emocjonalnie i stąd te zauroczenia w 3 facetach

Gość kaqsqq
dużo dziecko dużo

no, ale nie wiem z którym być. Tomek jest we mnie zakochany, a ja naprawde nie chce go zranić... ;(

Gość Anq25
ale tania wkreta:D

wiesz jeśli On jest w twoim wieku to pewnie też jest zauroczony a nie zakochany ;)

Gość gówniaro dorośnij
17 lat -- własnie o to chodzi :D Jesteś gówniarą z liceum , nie masz o życiu pojecia :D I nie pisz że jesteś zakochana bo jesteś zauroczona ! :D boże co za dzieci :(