Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echhhhhhh.....

Do .... z tym wszystkim

Polecane posty

Gość echhhhhhh.....

Tyle na świecie niechcianych dzieci, a nam gdzie byłoby kochane sie nie udaje go mieć :( porąbany świat

Gość no wiec przygarnij
jedno z tych niechcianych dzieci, nie myslałas o adopcji?

Gość echhhhhhh.....
chce sie cieszyć radością swojego dziecka a nie cudzego.

Gość kamep
ja z cudzego co ty tu wygadujesz jak tak mozna mowic nieraz lepsza jest matka ta co zaadoptuje niezeli biologiczna tak to najezdzają na te kobiety co usowają ciaze odaddaj do adopcji a tu sie okazuje ze to jest cudze dziecko jak tak mozna to są biedne dzieci ktore nie mają rodzicow i są juz pokrzywdzone i przez takie jak ty te dzieci muszą byc skazane na cierpienie bo są cudze szok PEWNIE KATOLICZKA JESTES ABORCJA POWINNA BYĆ LEGALNA

Gość echhhhhhh.....
chyba coś ci sie tamy pomyliły kobieto. nie rozumiem twojego bełkotu. Czy uwazasz że każdy kto nie ma dziecka ma obowiązek wychowywać cudze ?

Gość echhhhhhh.....
i co ma do tego aborcja ?

Gość no naprawdę super
podejscie - najpierw współczuje ze tyle niechcianych dzieci na swiecie a potem, że cudze i tak nie ma u niej szans.

Gość kocham sie kochac
ale pojebane są te co dzieci nie moga moiec jejku jak tak mozna powiedziec ze cudze katoliczka wielka wszystkie dzieci nasze sa kazde dziecko zasługuje na milosc jak mozna byc tak wrednym czlowiekiem lac w was mozna i jestescie puste jak studnie tylko echo

Gość kocham sie kochac
aborcja ma to do tego ze nie było by tz cudzych i niechcianych dzieci pomysl i zastanow się

i dobrze ze nie mozesz mieć dzieci co z ciebie za matka byla by nawet macocha jest lepsza

Gość jyrtjuuiu
Bo tak to jest, że jak kobieta zachodzi w niechcianą ciążę i chce tą ciążę usunąć to najpierw ją wyzywają od kurwów że się puszczała, że jest morderczynią a później pierdolą bajki, że osoby które dzieci własnych mieć nie mogą tylko czekają an takiego małego ślicznego dzidziusia by go wziąć do siebie. Gdy przychodzi co do czego to taka niepłodna kobieta ma w dupie dziecko z domu dziecka bo nie chce cudzego bękarta nawet na oczy widzieć. A dzieciak spędza 18 lat w domu dziecka bo dla jakiejś kobiety dziecko swoje jest lepsze, cudze gorsze. Faktycznie, dobrze że nie masz dzieci i miejmy nadzieję, że się ich nie doczekasz skoro prezentujesz taki poziom.

Gość Drift smak
Po co wychowywac cudzego bekarta ? Zeby dorosl i szukal swoich rodzicow meneli ? Bo ci nieprawdziwi sa ?

Gość to co ty jeszcze tu robisz
Drift smak? idz szukać swojej mamusi i tatusia. podejrzewam, ze tatuś to ten zdzisiu spod monopolowego a mamusia to sandra z domu publicznego :P

Gość kamep
nieraz z domu dziecka jest mądrzejszc niezeli wlasne malo to jest ze synus mamusie pobil? jestes wredna ska i tyle wszystkie wredne jestescie i puste mozna w was lac i tak nic nie wyrosnie a taka co idzie usunąc to musi to zrobic z wielu przyczyn jedna jest ta ze nie odda do domu dziecka poniewaz takie dziecko jest potepiane przez takie suki jak wy bezplodne nawet kobietami nie jestescie

dlaczego zaraz bekarta co trakie dziecko zawinilo ?to ze nie ma rodziny jeszcze bardziej takie moze mamie podziekowac a ty podziekowalas mamie ze cie wychowala???napewno nie jestes zerem ale z zer skladają sie miliony

Gość abc i xyz
kamep CO to za zalosny manifest??

Gość hvkherjk
Was naprawdę trzeba leczyć a to że nie dorobiliście się własnych dzieci to tylko plus bo po co ma się dziecko męczyć z taką matka psucholką? Co te dziecko oddane jest winne? Wybrało sobie taki los? To było jego zachcianka? Macie chyba coś z tymi pustymi łbami nie tak skoro uwazacie, że takie dzieci są gorsze . A to że rodzice to menele? Jestescie idiotami i i ostatnim dnem skoro tak uwazacie. Ale co zrobić, jedni głupimi sie rodzą i jeszcze głupszymi umierają.

Gość alkkkkkka
Przykre jest to co wypisujecie. Moja mama jest z domu dziecka. Jej rodzice z pewnością nie byli menelami. Zginęli w wypadku samochodowym, potem nie było komu ją sie zająć więc był dom dziecka. Mało wiecie o życiu.

nie no, ale Wy macie jazdy :O - autorka napisała, że pragnie mieć swoje własne dzicko, a Wy najeżdżacie na nią, jakby jakąś zborodnię popełniła. A cóż w tym dziwnego, że kobieta woli miec swoje niż adoptowane?- przeciez to naturalne. Ona ani nie pisze na adoptowane dzieci nic złego, ani nie wspomina o aborcji, a Wy wywlekacie nie wiadomo skąc jakieś chore teorie i zarzutu :O żenujące

Gość żeujące to jest to że
ona wypomina niechciane dzieci, wspomina o tym, że pragnie jakieś pokochać ale absolutnie nie cudze. to jest hipokryzja matki polki bezpłodnej

w tym momencie ona nie pragnie JAKIEŚ pokochac, ale pragnie kochac swoje dziecko - sama jestes hipokrytką, jesli nie potrafisz zrozumiec naturalnych kobiecych reakcji. Gdybyś trochę ruszyła glową, to byś wiedziała (i wszystkie inne "mądre" tutaj, które najeżdżają na autorkę), ze kobieta mająca taki problem czasami na pewne rzeczy potrzebuje czasu. Musi przejśc określone etapy. Jesli faktycznie skończy się tak, ze nie będzie nigdy mogła miec swojego upragnionego dziecka (a mam nadzieję, że tak się nie zdarzy), to wówczas psychicznie zacznie sie przygotowywać do tego, aby równie mocno pokochac dziecko adoptowane. Każda kobieta jest inna i jeśli nie macie za grosz empatii, obiektywizmu i elementarnej wiedzy na pewne tematy, to dajcie sobie na wstrzymanie, bo się kompromitujecie tym, co tu piszecie

Gość moze byc tak
ja roxzumiem autorke,gdyz sama staram sie dlugo o dziecko i na razie nie ma u mnie zadnej decyzji na tak w strone adopcji. Malo tego,jesli nie zajde w ciaze nigdy,to nigdy tez nie adoptuje,bo ten wielki bol jaki bede w sobie nosic mnie dobije.. A co do adopcji-sa plusy i minusy.Slyszalam juz o niejednym przypadku jak to rodzice zaadoptowali syna,a pozniej synus dorosl i okradl rodzicow i fruuu ..Takze takie decyzje trzeba 100 razy przemyslec..Pozdrawiam i zycze owocnych staran

Gość hjutghuighttradycyj
na polska zazdrosc i glupota w jednym: ona ma dziecko - ja nie mam ona ma mercedesa - ja mam malucha ona ma swoj wlasny dom - ja mam mieszkanie w bloku ona ma meza biznesmena - ja mam meza hydraulika itd itp niesprawiedliwosc po polsku

Gość a gdzie jej empatia
do zostawionych dzieci? to dziala tez w dwie strony, ona jest pokrzywdzona na wlasne zyczenie. gdyby naprawde jkochala dzieci i chciala byc naprawde matka to by adoptowala

no nie tylko dzieci asdoptowane okradają i zabijaja tez dzieci z rodzin bogatych tak robia nie widze tutaj plusow takich i minusów to zalezy od wychowania i jak postepujemy z dzieckiem takie dziecko z bidula jest pokzywdzone przez takie matrony jak wy

Gość kochamsiekochac
jak by byla legalna aborcja to wszystkie dzieci byly by kochane i chciane nie bylo by lepszych i gorszych

Gość kochamsiekochac
Bardzo mi sie podoba fakt ze takie tabletki mozna kupic przez internet i to za tak nieduze pieniadze.Ja takie tabletki kupilam kilka lat temu za 1500zl.Ciaza jest usuwana w sposob prawie naturalny poprzez przedwczeny porod.Niestety to nie pomoze dziewczynom z patologicznych rodzin ani kobietom alkocholikow nie maja internetu ,sa niewyksztalcone nie maja pracy i rodza dzieci .Zyja z tymi dziecmi ponizej minimum biologicznego.Wiec kto ma pieniadze usunie. Ludzie w polsce chca zyc jak na zachodzie,ale tu aborcja jest legalna,nie ma problemu ubogich rodzin zyjacych ponizej minimum biologicznego dzieki dostepnosci aborcji, darmowym tabletkom antykoncepcyjnym i edukacji seksualnej.Czy zycie dziecka w nedzy jest lepsze niz zastosowanie tabletek wczesnoporonnych.Co z takiego dziecka wyrosnie,kim bedzie .Obywatelem 3 kategori ktorym wszyscy beda gardzic a o tym dowie sie jak tylko pojdzie do szkoly.Dzieci chciane i kochane maja nie tylko jedzenie w domu ale i rodzice spelniaja ich malutkie marzenia ,maja milosc ktorej za zadne pieniadze kupic nie mozna.Ale przeciwnikow aborcji to nie interesuje,coz to nie ich problem bo nie ich zycie,niech sobie takie dziecko cierpi co mnie to obchodzi,wazne ze zyje bo to najwieksza wartosc. Dlaczego nie dokladaja sie do utrzymania,chca miec wladze nich placa.Zrobic referendum i wszystkich przeciwnikow zobowiazac do placenia na takie dzieci,wtedy problem aborcji zniknie i nie bedzie biednych dzieci.Nie znam kobiety ktora chciala by usunac plod dla wlasnego widzimisie.

Gość walka_o zloto
gdzie mozna kupic te tabletki? a jakiej stronie?

Gość qMkuju
dopisuje sie do pyt powyżej :D