Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teoriakomparatywna

jaka waga przy takich wymiarach?

Polecane posty

Gość teoriakomparatywna
no nie wierzę gdyby nie uda, byłabym zadowolona z tego, jak wyglądam. Jak patrzę na swoje zdjęcia od pasa w górę, to myślę o sobie "szczupła", a od pasa w dół grubas niestety. Krótkie nogi, galareta na wewnętrznej stronie ud, wielki tyłek. Pebi to wszystkie jasne, przytyłaś po ciąży!! Ja jak sobie pomyślę o mnie po ciąży, to widzę siebie grubszą o 30 kg, wolę nie ryzykować ;). Jeśli chodzi o diety byłam już na wszystkim możliwych dietach, i tylko MŻ dało trwałe efekty. Teraz doigrałam się i od 1,5 roku mam ED i dlatego nie mogę zrzucić. To tylko 5 kg, a z drugiej strony aż5 kg.

Spróbuj mojej diety jest fajna:) Jem mięso serek wiejski i jajka stosuje ja 6dzień i ponad 2kg zeszło:) Jeszcze jutro i od wtorku zaczynam powoli dodawać jakieś węgle max do 20gram jakieś warzywa i owoce:) Czuje się dobrze i na prawdę rewelacyjnie działa na mnie ta dieta:)

Gość teoriakomparatywna
Byłam na takiej diecie, w której jadło się max 20 ww na dzień, i raz w tygodniu było doładowanie ww- schudłam chyba z 3 czy 4 kg, ale 0 cm z obwodów, sama woda. Byłam na SB, kapuścianej, kilka dni na 10dniowej. Te diety są nic nie warte. Jedyny raz kiedy schudłam dużo i trwale to przy MŻ- w 2 miesiące 7 kg i przez 2 albo 3 lata nie przytyłam, dopiero teraz. Liczę, że to bieganie coś mi pomoże, nie mogę patrzeć na tą galaretę ;(

No bo trzeba umiejętnie wyjść z tej diety, a mi się ona podoba i mogę tak jeść cały czas:)

Gość teoriakomparatywna
No chyba że tak :) najważniejsze to znaleźć coś odpowiedniego dla siebie, coś, co działa, a jednocześnie nie przyprawia nas o odruch wymiotny ;-) ja mogłabym być na kapuścianej przez miesiąc i myślę, że wtedy efekt byłby duży, ale niestety mam nad sobą rodziców i byłam na niej tylko tydzień. Ja na razie lecę, 3m kciuki za Ciebie i za siebie :-)