Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durne te panny młode

sukienka świadkowej i opinie innych

Polecane posty

Gość durne te panny młode

dziś moja świadkowa spytała się czy nie będzie mi przeszkadzać jakby założyła czarną sukienkę. W sumie mi to nie przeszkadza, bo czerń jest eleganckim kolorem i wolałabym to niż świadkową w bieli :P dla mnie żaden problem z tą sukienką, byleby nie wyglądała jak w żałobie a ładnie i radośnie. Ale zaczęłam się zastanawiać jak ludzie to odbiorą, może gadać będą? Ona stwierdziła, że jeżeli jakikolwiek problem będzie z tym kolorem to jej nie włoży. Nie wiem co robić, nawet głupio byłoby mi powiedzieć by jej nie ubierała. Wiem durna jestem jak każda panien młodych i mam durny problem :O

Gość habahaba
Są sukienki czarne i czarne. Jeżeli jest np krótka, rozkloszowana niech idzie. Byle niewyglądała "żałobnie". Moze poproś świadkową, zeby włożyla jakies kolorowe dodatki do carnej sukienki - buty, jakiś szal lub chusta, torebka, czy biżuteria. Niech złamie czern kolorem i bdzie spoko. Niektorym ludziom nie jest ladnie w kolorowych rzeczach i tyle:) Pozdro, wesołego wesela i ślubu :D

Gość kokolinkaa_mia
nawet mozesz powiedziec do niej "Kaska to chodz dzis przejdziemy siepo galerii jakis swietnych dodatków do kiecki Ci poszukamy, myslalas juz jakie chcesz, pewnie jakies jasne co? No jasne fajnie będa wyglądały tak Cie rozjjasnią" heheh i po problemie :P

Gość zielone imperium
poglad ze czarne na wesele nie pasuje dawno minal czarna eleganka kieca jak najbardziej a goscie obgadaja co tylko beda mogli..wiec sukienka swiadkowej bedzie jednym z wielllllllllllllllu tematow:)

Gość wanda hej
Niech zakłada czarną kiece, nic się nie martw. Ciotki plotkary i tak sobie jakis obiekt do obrobienia znajdą - i powód też. Nie ma sie co przejamowac