Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napoleooooonkkaa

jak poczac dziewczynke a jak chlopca?

Polecane posty

Gość napoleooooonkkaa

Dziewczyny macie jakies metody aby poczac dziewczynke? Mam wspanialego chlopca a moj maz chce miec bardzo coreczke.

Nie wiem czy to prawda ale kiedys ktos mi tlumaczyl wiec i ja podaje to Tobie Mianowicie jesli starasz sie o dziewczynke to starajcie kochac sie z mężem ok 3-4 dni przed owulacja, ponieważ plemniki(żeńskie sa wolniejsze ale bardziej wytrwale i zyworodneJesli bedziesz wspolzyc w dzien owulacji lub 1-2 dni po byc moze ze bedzie chlopczyk Powiem, ze niestety to tylko \"surowe\" dobre rady a jak jest w rzeczywistosci to chyba nie tak do konca mozna zaplanowac...moja kolezanka starala sie o dziewczynke wg. kalendarza chinskiego(bo miala juz chlopca) i drugi tez niestety(choc moze i stety urodzil sie chlopiec Pozdrawiam i zycze powodzenia w staraniu o dziewczynke.

Gość zimna jak lodzik
Ja nie staralam sie aby urodzic konkretnie dziewczynke czy chlopca...dlatego mam 2 cory

To loteria. Nie ma podziału na lepsze i gorsze plemniki, gdy mowa o płci. Dociera najlepszy, nie ważne czy to "on" czy "ona". Co za bajki :D

ja mam super metode idziesz do szpitala i zglaszasz ze interesuje cie noworodek mowisz jaka plec i adoptujesz

Gość a ja zgodze sie z kasmirkiem
to jest planowanie plci dziecka wg metodyFranciszka Benendo. Plemniki odpowiedzialne za plec zenska sa wolniejsze, ale dluzej zyja, a te determinujace plec meska sa szybsze ale zyja krocej, wiec zasada podana przez Kasmirka sie sprawdza. U mnie sie sprawdzila! Chlopiec poczety w dniu owulacji, dziewczynka- na kilka dni przed nia. Tutaj sama poczytaj: http://mediweb.pl/womens/wyswietl_vad.php?id=650

Gość bika27
W moim przypadku sie sprawdzilo.Staralismy sie dokladnie w dniu owulacji i wyszedl nam fantastyczny i wymarzony synek,ma juz 2 latka.3 miesiace temu zapragnelismy coruni,wiec 2 dni przed owulacja-tez wyszlo za pierwszym razem.Objawy inne niz z synkiem od pierwszego dnia ciazy,niestety poronilam w 10 tyg.jestem przekonana ze to byla corcia...Ponownie zaczynamy starania o dziewczynke