Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna malenka

pusty pechrzyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość smutna malenka

Cześć!! Byłam u lekarza i ten stwierdził u mnie ciążę. Nie zalecił mi usg. Po 3 tygodniach poszłam do innego lekarza, który po zrobieniu usg stwierdził, że " owszem doszło do zapłodnienia, jest ciąża ale nie ma zarodka tylko pusty pęcherzyk płodowy". Jutro idę na wyczyścić macicę. Przeżywam to, ale pociesza mnie fakt, że ten pęcherzyk był pusty, że nie było w nim dzidziusia. Nie wiem jak to ująć ale chyba wiecie o co mi chodzi. Czy któraś z Was wie może jaka jest przyczyna tej pustej ciąży. Czy któraś także to przeżyła ?? Liczę na Waszą odpowiedź.

Gość laaady
Przeżyłam dwa poronienia. W pierwszym przypadku nie robiłam USG, ale w drugim było to, co u Ciebie - puste jajo płodowe. Co prawda mój lekarz pocieszał mnie, że może jeszczezacznie się rozwijać i podtrzymywał ciążę ile się dało. Łyżeczkowanie zrobili mi dopiero gdy zaczęło się poronienie. Dlaczego tak się stało - nie wiadomo. Powodów może być dużo. Zrobiłam badania jak to przy poronieniach a obecnie już "na wszelki wypadek" biorę Duphaston i heparynę. Pozdrowienia.