Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nat_xD

Szybka dieta xd

Polecane posty

Gość Nat_xD

Wiem ze jest nie zdrowa :) ale nie mam ochoty użerać sie juz z tym moim tłuszczykiem :P chciałabym stosowac taka dietę : 1. dzień: Płatki owsiane zalej gorącą wodą - nic nie dodawaj. Odczekaj 5 minut i zjedz Zawsze rób porcję na zjedzenie od razu. 2. dzień: Ugotuj dwie szklanki najlepiej brązowego ryżu w wodzie - to będzie porcja na cały dzień. Brązowy ryż ma dużo właściwości odżywczych i jest o wiele lepszy w smaku od białego 3 dzień: Kasza gryczana - dwie szklanki kaszy ugotuj na wodzie - to też porcja na cały dzień. Jeśli lubisz kaszę możesz jej ugotować nieco więcej. 4 dzień: Powtórka z dnia pierwszego 5 dzień: Powtórka dnia drugiego a pozniej jeszcze 10-dniowa ;) mam do zrzucenia 14 kg :) 161 cm i 63 kg ;(( moze Ktos chętny stosowac sie mna taka dietę ?:)

Nat_xD takie diety to NIE rozwiąznanie. 14kg do zrzucenia to nie mało. chyba że chcesz po skończeniu diety przytyć 2x więcej... Odchudzanie powinno być racjonalne i powolne by utrzymać stały efekt

Gość Nat_xD
wiem wiem ale juz mam dosc tych diet wiec chce szybko i mam nadzieje ze raz na zawsze pozbyc sie tych kg :) pozniej oczywisie bede sie bardzo pilnowała i cwiczyła :)

Gość Nat_xD
jutro zaczynam wiec moze Ktos sie dolaczy ? :D

Gość Zosiaczkowa
Zobacz, czy ta nie będzie lepsza? :) 1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach stosuję od jutra :DD

Gość Nat_xD
Własnie ta chciałam stosować po tej 5 - dniowej :DD ile chcesz zrzucic ?:)

Gość Zosiaczkowa
mam 167cm wzrostu i ważę 57 kg. Przeszkadza mi to, myślę że 50 albo 49 by mnie zadowoliła ;d

Gość joko onnoo
brawo, tak głupotą grzeszyć :)

Gość Zosiaczkowa
Bo chcę ładne i zgrabnie wygladać? ;/

Gość joko onnoo
no nie żartuj? sa na to inne, SKUTECZNE sposoby :)

Gość Nat_xD
to rozumiem ze zrzucimy zbedne kg razem ?:D joko onnoo - jak Ci sie coś nie podoba to tego nie komentuj bo po co ?

Gość Zosiaczkowa
na przykład jakie? ćwiczę regularnie i bardzo trudno jest mi wyrobić ładną sylwetkę/

Gość Zosiaczkowa
mam nadzieję ;) fajnie jest tak z kimś, wspierać się :) gorzejj że jutro mam grilla w ogródku :(

Gość joko onnoo
bo lubie? to wolny kraj i moge komentować gdzie chce i jak chce :) ile wy macie po 15 lat? :o

Gość joko onnoo
czy ty myslisz zosiaczkowa ze dzieki tej diecie wyrobisz ladną sylwetke? :o co najwyżej zwolnisz i rozpieprzysz metabolizm w mak oraz spalisz mięsnie zamiast tłuszczu, z reszta co mnie to, twoje zdrowie 🖐️

Gość Zosiaczkowa
nie imponujesz. założę się że nie wiesz nawet kim jest joko ono :P

Gość Nat_xD
Aha spoko komentuj sobie ja i tak Cie nie posłucham :) Miłej nocy ;)) Zosiaczkowa Ojj to trzymaj sie :D chyba ze chcesz zaczac od wtorku :)

Gość Zosiaczkowa
masz rację, nie wzbudzasz u mnie autorytetu i na pewno tobą kierować się nie będę przy wyborze diety..

Gość Zosiaczkowa
oj chcę :P sądzę że w dniu jutrzejszym przytyje mi się jakieś półtora kilo :P

Gość joko onnoo
a komu mam imponować? :o nie jestem mu to po :) Joko to moja piękna i najcudowniejsza kobieta pod sloncem, przynajmniej ja i Lenon tak sądzimy i sądzilismy, a teraz dobranoc 🖐️

Gość Nat_xD
hehe no chyba nie bedzie tak zle :D pocwiczysz najwyzej wiecej :D ja jutro owsianke bede zajadać xdd

Gość lafayettee
O lol to sie usmialam jakich autorytetow ?:D Laska dobrze prawi polac jej!!

Gość Zosiaczkowa
idę już spać, do jutra Natalio? :P :))

Gość Nat_xD
tak :D Do jutra :) Dobranoc :D

Gość Nat_xD
ćwiczyć oczywiście będę ale chyba jednak zostane przy swojej diecie :) mozemy poodchudzać sie razem :D wkońcu każdy moze miec inną diete :D Petronela_la_la a ile chcesz zrzucic ?:)

Gość Nat_xD
no dzisiaj pierwszy dzień był i poszedł bardzo dobrze :) zjadłam 9 łyzek owsianki :) wypiłam 3 czerwone herbaty :) troche pocwiczyłam i teraz jeszcze mam zamiar godz pojezdzic na rowerku :)miejmy nadzieje ze sie uda ;) no i Zosiaczkowa powodzenia ;* Petronela_la_la - jak tam dieta idzie ?:)

Gość Nat_xD
Oj Dziewczyny mam nadzieje ze topik nie padnie :( dzisiaj mi jeszcze zostało zjesc poł torebeczki ryzu :) no i cwiczyc :)

Gość Nat_xD
Hmm widze że pisze tu sama do siebie :P no trudno moze Ktoś sie do mnie dolaczy ;) dzisiaj zjadłam ryż i niestety troszke truskawek ;) ale miejmy nadzieje ze nie wplynie to zle na moja diete ;)

Gość Zosiaczkowa
Ja od dzisiaj zaczynam. Wiem wiem miałam od wczoraj ale nie wyszło :P idę dzisiaj rano na plażę pobiegać :)