Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeczka678

Oliwa z oliwek i majonez na wlosy???

Polecane posty

Gość kropeczka678

Podobno dziala cuda, ale ja to stosowac, oliwe podgrzac to wiem ale nakladac na umyte wilgotne czy suche wlosy?? i majonez jak? Bo na pewno nie na takie do mycia, bo nic nie wchona bo osadzony jest brud i tluszcz wokol wlosa.

Gość wiśniowo malinowe usta
Miksujesz jedno żółtko aż będzie takie jak na kogel mogel. Dodajesz do tego 3 łyżki majonezu i dalej miksujesz aż bedzie taka konstystencja kremu. Dodajesz na końcu łyżeczke oliwy z oliwek (ilość zależna od suchości twoich wlosów) i/lub olejek rycynowy. Dalej miksujesz. gotowe!! Nakładasz na włosy przed ich myciem. Owijasz folią, ręcznikiem. Dobrze by było gdybyś je jeszcze podgrzała suszarka. Trzymać ok 30 min im dłużej tym lepiej. Umyć szamponem.

Gość kropeczka678
nikt wiecej??

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrr
A na chuj ci więcej? Koleżanka podała ci idealny przepis, więc może byś tak podziękowała? :O

Gość kropeczka678
ty sie nie wtracaja idiotko, sa tez i inne sposoby!

Gość wiśniowo malinowe usta
Skoro są i inne sposoby to może jakiś podasz :) ?? Sprawdź ta maseczke i powiedz jak się spisuje.

Gość zgadzam się z wrrrrrrrwrrrrrrr
masz przepis to chociaż byś podziękowała :o Jeszcze wyzywasz od idiotek.

Gość lalikkka
Przed myciem?? przeciez substancje sie lepiej wchlaniaja do czystego wlosa, a nie oblepionego brudem i tluszczem i jak to ma odzywic wlosy?? ja bym stosowala po umyciu!!

Gość maybeeeeee
laikka może ty masz oblepione tłuszczem i brudem jak myjesz raz na tydzien, ja np myję codziennie i odżywka się dobrze wchłania na takie włosy

Gość lalikkka
widocznie masz tluste po jednym dniu i brudne skoro musisz myc codziennie :) Mi sie nie przetluszczaja i smalcu nie ma po jednym dniu, wiec myje co 3 dni i w zupelnosci wystarcza:)

Gość brioblu..
A czy moglabym ta miksture nalozyc po umyciu wlosow na wilgotne wlosy osuszone recznikiem? Mysle ze na takich lepiej zadziala? czy ciezko sie to zmywa?? domyje sie szamponem? ktora z was stosuje ta maseczke i jak czesto? efekty?

Gość brioblu..
up

Gość brioblu..
nikt nie daje majonezu i oliwy na wlosy???

Gość vbnj
Jeśli masz suche włosy to polecam ten przepis: -troszeczkę cytryny, -żołtko, -odżywkę z aloesem, -jedwab, -keratynę -naftę kosmetyczną, -olejek rycynowy. bądz: -maseczkę wax Ja mam chopla na punkcie włosów stosuje jeszcze bellise. i naprawdę po tym wszystkim mam piękne włos,nie wypadają super.

Gość maxar
czy belissa to jakieś tabletki?

Gość ;p;p
tak, belissa to tabletki. działa na skórę, włosy i paznokcie. ;) aż zrobię tą maseczkę na włosy jajko+majonez ;)

Gość majonez lepiej nie, taki kupny
to sama chemia z octem jest :o po co takie coś walić na włosy. Lepiej zmieszać żółtko, oliwę z oliwek, sok z cytryny i miód i taką miksturę położyć na 20 minut przed myciem. Tak poza tym polecam olej kokosowy 2 razy w tygodniu nakładać na noc przed myciem. U mnie zdziałał cuda :)