Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczka22345

Ból macicy

Polecane posty

Gość Moniczka22345

Witam. Okres zakonczyl mi się 23 czerwca. dwa dni po nim uprawialam seks z moim chłopakiem. Oczywiscie w gumce i doszedł na zewnatrz. Dzisiaj zaczęla bolec mie macica, to taki promieniujący ból. Jakis 4 dni temu bolal mnie lewy jajnik. a teraz ta macica.... Dziewczyny co to moze byc? Czy to moze byc ciąża? Czy poprostu teraz przechodze owulacje i dlatego mnie boli. Dodam ze nigdy wczesniej nie tak nie bolalo. Mam 19 lat i nie moge pozwolic sobie naciaze... Pozdrawiam Was dziewczynki kochane.

Gość Moniczka22345
naprawde nikt nie ma zadnych spostrzezen?

Gość Moniczka22345
A moze to bol zagniezdzenia sie zarodka... Mam nadzieje ze nie... Pozdrawiam

Gość nie masz sie czym martwic
chyba że niepokalanym poczęciem.... Nie ma szans na ciąże w momencie kiedy uzyliście prezerwatywy a on na dodatek w Tobie nie skończył....Zagnieżdżenie nie boli. Bardziej prawdopodobna owulacja lub wmawianie sobie wszystkiego. Pierwszym objawem ciąży jest brak okresu

Gość Moniczka22345
Ok, to juz mi lepiej. ALe słuchaj, owulacje mialam 1 w srode bo bolal mnie jajnik wieczorem... Nastepnego dnia kochalam sie z chlopakiem... A wczoraj bolala mnie macica wieczorkiem. Dzisiaj juz mnie nie boli... Ten bol to byl taki jak przed@ tylko duzo mniejszy... Bardzo sie boje... Czym ten bol moze byc spowodowany?

Gość frufru
a jak Cie nerka łupnie raz albo ząb zaboli to tez masz od razu takie wątpliwosci? wszystko ma prawo raz na jakiś czas zaboleć. ot tak sobie, z łaski na ucieche. zabezpieczona bylas, zabezpieczenie nei zawiodlo, po cot o sie nakręcać?...

Gość lalalalalalalalliteczka ..
hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah buahahahahahahahahahahaahahha huahuahuahuahuahu huhuhu ahahhhaha bahbshubdusabdbsahbshabhabahbahbahabhbhaahhahahahahahah ahahahhahahahahaahaahahaahhuuhhuhuuhhuhuhuhuuuuhuu ihihihihihhiihhihihgahahhahaah ale ci tak dobrze ahahahahahhahahaaaahahhahahahha buhahahaahhaaahahhaahaahha debilka zasrana i haahhaahhaaa haahaaahbahaab