Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Czy sa jeszcze ludzie wrazliwi..?

Polecane posty

bo mi sie wydaje ze ludzie dzisiaj sie wstydza okazywac te wrazliwosc.. wszyscy tylko udaja ambitnych i zdeterminowanych, w pogoni za pieniadzem a tak naprawde potrzebuja milosci...

Gość bumtralalala
ja jestem wrażliwa na te wszystkie popalone, wytapetowane panny w białych kozakach. tak mi ich żal kiedy je widzę ;P ;)

ja mialam na mysli taka niewymuszona delikatnosc i wrazliwosc na innych... na piekna muzyke, piekne filmy, nawet piekne pejzaze...

depeche15->... są ,są tylko dobrze się masQją..ludzie masQja swoje uczucia w obawie przed wyśmianiem Kiedys wrażliwość była w cenie, dziś coraz częściej utożsamiana jest z brakiem siły przbicia

No ok - ale naprawdę myślisz, że jak ktoś ceni literaturę, sztuki piękne i pomaga małym dzieciom, to musi od razu być sflaczałym safandułą, nie może być przebojowy? ;)

burn the barbie ( fajny nick notabene :D ) - dokladnie... uwazam ze to bardzo smutne.. zatracilismy cos pieknego w naszym zyciu.

i nie , nie sadze ze musi sie wykluczac. ale dlaczego tak bardzo to ukrywacie? te wasza wrazliwosc? kiedys ludzie sie ze mnie smiali kiedy plakalam na filmach. ale to zaden wstyd przeciez . teraz kobieta musi przeklinac i rozpychac sie lokciami miedzy facetami i nie moze pokazac ze jest kobieca, bo to nie w cenie.

depeche15(to od d mode:)?)-> dzięki..też lubie mojego nicka:D A co do tej wrażliwości..Pociesz się ,że gdzieś tam u każdego jest jakaś jej odmiana. nawet dresa wzrusza widok grubego, złotego łancucha:D.

Jacyś dziwni, jeżeli się śmiali :( Myślę, że to zależy od środowiska - są przecież takie grupy, gdzie wręcz nie wypada być jakimś nieczułym burakiem i każdy wręcz bedzie udawał wrażliwszego, niż jest, byleby podnieść swoją wartość ;)

to nie tak...ja muszę być twarda, bo zycie mnie do tego zmusza, nie mogę usiąść i załamać rąk, w głębi jestem wrazliwa...wie o tym kilka najbliższych osób- i niech tak zostanie. Nie ukrywam tego...

tak, to od d mode :D hm... to prawda.. ale dlaczego tak malo ludzi sie troszczy o siebie nawzajem..? sa dla seibie tacy okrutni... nie usmiechaja sie.. rania sie slowem i czynem..?

Gość 899
Każdy jest w jakimś stopniu wrażliwy a uwalnia się ta cecha pod wpływem przeróżnych zdarzeń i zbiegów okoliczności :).

Aha - i ja nic nie ukrywam ;) myślę, że nie warto w życiu w ogóle niczego udawać - tzn. jeśli ktoś jest kobiecy, to jest, i przerabianie się na siłę na kogoś nieczułego - nie ma sensu.

Hm, nie wiem jak inni...ja gdy się wzruszę (czy to real life, czy książka/ film...)potrafię się popłakać. Ale jeżli trza, to natychmiastowo zakładam pancerzyk:).

Gość hehe33
Zgłaszą się i płeć brzydka. Pewnie dla wielu wada, ale chuj im do dupy.

ludzie sprowadzaja milosc do seksu, milosc stala sie obiektem cynicznych komentarzy. wszyscy chca sie bawic i piac w gore, zapominajac o swoich duchowych potrzebach.

Kurczę, mała, ty masz jakieś kłopoty chyba... "dlaczego tak malo ludzi sie troszczy o siebie nawzajem..? sa dla seibie tacy okrutni... nie usmiechaja sie.. rania sie slowem i czynem..? " Przecież nie zawsze tak jest i nie wszędzie :) jest wiele wrażliwych osób, które potrafia szanować drugiego człowieka i nie ranią go z premedytacją, najwyżej z bezmyślności lub przez nieuwagę... tak się czasem zdarza i trudno... trzeba wierzyć w człowieka ;) coś ci się chyba musiało popitolic w domu dzisiaj... i masz trochę smutny nastrój... trzymaj się, buziaku :)