Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateuszf1902

kłamstwo

Polecane posty

Gość mateuszf1902

Moja dziewczyna okłamała dwa razy pierwszy raz tydzień temu powiedziała mi ze nigdy bez zemnie nie pójdzie do koleżanki posła dopiero jak tam przyszła zadzwoniła do mnie i powiedziała ze tam jest drugi raz mnie dziś okłamał szlem zniam i spotkałem koleżankę która czekała na kolegę postałem chwile i za uwazyłe ze nie mam papierosów i powiedziałem im zęby chwile zaczekały dwie minuty ze ino zalecę do domu i wrócę za ale jak wróciłem po chwili ich nie było zacząłem ich szukać ale nie znalazłem po dwóch godzinach zadzwoniła do mnie i powiedziała ze Idze z koleżanka przed kolegę ja się wnerwiłem i sie rozłoczyłe po chwili zaś zadzwoniła i się umówiłem z nimi po spotkaniu koleżanka mi mówiła ze to był jej pomysł zęby poszli przed niego uwierzyłem w to ale potem sie dowiedziałem od tej koleżanki ze moja dziewczyna powiedział chodzmy pszed niego i poszły jak to powiedziałem mojej dziewczynie to ona powiedziała mi ze kolezanka powiedział jej ze lepiej będzie jak mnie nie biedzie jak sie koleżanka spotka z kolega, i sie pokuciłem znia ona mnie zapytała co bedzie znami ja jej powiedziałem ze jutro rano jej odpowiem wiec mam takie pytanie cobyście zrobili na moim miejscu jestem już z nią 6 miesięcy i ona na okrętkę mi mówi ze mnie bardzo koffa

a moze za bardzo ja ograniczasz ze ona nie moze nigdzie isc?nawet do kolezaki? moze dlatego cie oklamuje bo jej za duzo zabraniasz?

Gość mateuszf1902
ja jej nie zabroniłem do niej samej chodzić sama mi powiedziała ze już tam be zemnie do niej nie pójdzie ja niej oprócz picia piwa nic nie zabrania a jak chce iść sama to jak idzie śmiało zabronić niej nie zabronię ale mogła mi chodziarz powiedzieć gdzie idzie żebym się o nią nie musiał martwic i szukać jej po całej okolicy potem

"bez zemnie" "posła" "szłem" "za uwazyle" "rozłoczyle" "zęby" (mój faworyt:D) "poszli przed niego":D:D:D "pszed" "kolezanka powiedział jej" "pokuciłem" "znia" "znami" leżę:D:D:D

Gość dadaacc
smycz!!! i to jest podstawa każdego związku! smycz!!! i toksyczne relacje... powodzenia...

Gość frufru
to że z nią "szłeś" rozłożyło mnie na łopatki.

Gość ŻE INO ZALECE DO DOMU
wymiękam ....boszeeeee

"ze moja dziewczyna powiedział chodzmy pszed niego i poszły jak to powiedziałem mojej dziewczynie to ona powiedziała mi ze kolezanka powiedział jej ze lepiej będzie jak mnie nie biedzie jak sie koleżanka spotka z kolega, i sie pokuciłem znia ona mnie zapytała co bedzie znami ja jej powiedziałem ze jutro rano jej odpowiem wiec mam takie pytanie cobyście zrobili na moim miejscu " przepraszam Cię ale czytanie tego to męczarnia :/