Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagamtwana

czy jest możliwość zajścia w ciążę?

Polecane posty

Gość zagamtwana

nie doszło między mną a chłopakiem do zbliżenia były tylko pieszczoty... on nawet nie dostał wytrysku.. a jeżeli dostał to nie na mnie ani niegdzie blisko... po pieszczotach powiedzial ze idzie do lazienki, nawet jezeli tam cos robil to myslicie ze byla mozliwosc po jego powrocie (po jakis 3 minutach) gdy rozpoczelismy po przytulaniu ponowne pieszczoty przeniesieina przez rece do pochwy plemników? czy możliwe żebym była w ciąży??

Gość zagamtwana
Napisz któś cos prosze!!

Gość zagamtwana
Napisz któś cos prosze!!

Gość zagamtwana
ale prawdopodobne... ;/

Gość Moniczka22345
Wiesz, plemniki nie lataja wiec bądż spokojna bo napewno nie jestes.

Gość zagamtwana
a po drugie to nie wiem czy moj chlopak w tej lazience robil cos czy moze tylko po prostu siku... przeciez byl tam chwile...

Gość zagamtwana
tak wiem, ale chodzi mi o to czy jezeli mialby na rekach cos tam, troszeczke moze (bo nie czulam aby jego rece byly jakies mokre czy cos) to da sie zajsc w ciaze? dodam, ze nie od razu po wyjsciu z lazienki jego rece mialy kontakt z moja pochwa, tylko po jakiejs tam chwili... ah ;/ chyba przesadzam :(

Gość Moniczka22345
A jak wrócił to nadal miał erekcje? Czy już nie miał ochoty na to zebys go piesciła i był miekki?

Gość zagamtwana
najpierw mielismy isc spac, bo bylo pozno a nie dlatego ze nie mielsmy juz na nic ochoty ale skonczylo sie ponownymi pieszczotami i nadal mial ochote, tak abrdzo jak wczesniej

Gość Moniczka22345
To nic w kibelku nie robił. Gdyby coś zrobił to by nie maił ochoty przez jakies 30minut do 40. I kazde obciagniecie napletka powodowalo by mu nie przyemnosc a w dodatku w zaden sposób by nie doszło do erekcji. A tak wogól to nie zawczesnie na seks?

Gość zagamtwana
Ja jestem dziewicą. Nie uprawiamy seksu. Czyli mogę spac spokojnie? Bo juz chciałam sie wybierac po jakies tabeltki .... :/

Gość Moniczka22345
Śpij spokojnie i bawcie sie dobrze, ale z głowa.

Gość zagamtwana
Dziękuje Moniczka22345 :) Choć jestem taka, że i tak nie będe spała spokojnie :(

Gość Moniczka22345
To jeszcze zeby cie uspokoic tak do konca kiedy mialas okres i co ile masz średnio oraz ile trwa? Pozdrawiam

Gość zagamtwana
aha jeszcze tylko chciałam napisać, że czułam przez jego bokserki, że (brzydko pisząc) mu stanął... czy teraz tez nie musze sie obawiac? jestem zupelnie niedoswiadczona ;(

Gość zagamtwana
Okres mam mniej wiecej co 27 dni. Ostatnio miałam 18, szykuje sie teraz na 14 lipca...

Gość Moniczka22345
Dzisiaj czy tez wczoraj szanse na poczęcie były znikome:). Wiec śpij dobrze:)

Gość Moniczka22345
A śluz jaki miałas?

Gość zagamtwana
Dziekuej :) a mam jeszcze takie pytanie (z ciekawosci) Dlaczego zapytałaś o to kiedy mam okres, ile trwa cykl itp?

Gość zagamtwana
ale kiedy? dziś czy kiedy?

Gość Moniczka22345
Bo według tego mozna obliczyc dni płodne i nie płodne. Nie jest to do konca pewne lecz zawsze cos.

Gość zagamtwana
w sumie to z 3 dni temu miałam taki straszny ten śluz. Dawał duze ucuzcie wilgotności. No a wczoraj wlasnie sie cieszylam bo zmienil sie i juz nie byl taki nieprzyjemny, nieduzo go bylo.

Panna, nie panikuj ;) W ciążę nie tak łatwo zajść, plemniki choć małe i niewidoczne, nie latają (bardzo mi się podoba, jak ktoś to napisał wyżej), poza środowiskiem w układzie rozrodczym mężczyzny lub kobiety są słabe, szybko giną (wystarczy że nasienie zacznie zasychać - a to przecież chwila). Nie chowają się pod paznokciem ani w fałdach pościeli. Nawet jeśli trochę nasienia (po tej wizycie w łazience) dostałoby się na Twoje łono, ryzyko by było strasznie małe. Plemniki muszą być wprowadzone głęboko, muszą przebyć drogę do jajeczka (które musi być gotowe na zapłodnienie), śluz kobiety musi być \"przyjazny\" (tzw. śluz płodny), by nie zniszczył plemników. Muszą być silne, by wygrać \"wyścig\", a nie osłabione w kontakcie z powietrzem... Jeśli tak się boisz ciąży, to uważaj, by chłopak nie dotykał na zmianę Ciebie i siebie, żeby nie przenosił pre-ejakulatu czy nasienia na Ciebie, Ty też uważaj. Jeśli dalej będziesz się bać, to najwidoczniej na seks i takie zabawy jeszcze za wcześnie. Musisz się zawsze liczyć z tym, że możesz zajść w ciążę - decyduj się na takie kontakty będąc świadoma ryzyka. Nie ma metody antykoncepcyjnej, która działa w 100% sposób, trzeba o tym pamiętać. Zawodzą tabletki, plastry, spirale, prezerwatywy i cała reszta. Jeśli ktoś ma zajść w ciążę, to zajdzie i tyle. I nie panikuj, nie wkręcaj sobie nic, bo wtedy okres Ci się na pewno spóźni.

Gość Moniczka22345
aha, a kiedy sie piesciliscie? Jak dzis to sie wogole nie martw.

Gość Moniczka22345
dakota-dakota-widze ze Ty profesjonalistka wiec moglabys zajrzec do moich tematów? Sa na samej górze podforum o antykoncepcji czyli tego... Bardzo bym prosila...

Gość zagamtwana
Taka wypowiedź mnie satysfakcjonuje! :) I dokładnie bardzo dobrze napisane "nie wkrecaj sobie" bo ja wlasnie tak mam, ze wkrecam sobie i to tak strsznie wiec moze to stad moje obawy! Bardzo wam dziekuje. Tylko teraz sama nie wiem co myslec o moim dalszym zyciu erotycznym. MNasz racje piszac, ze skoro sie tak boje to lepeij zaczekac ale z drugiej strony chce...

Gość zagamtwana
Wczoraj, dokładnie to jakies 22 godziny temu.

Gość Moniczka22345
MIałaś i masz jeszcze dni nieplodne wiec się nie martw. Pozdrawiam