Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhjkbfjdb

czy zaakceptowałybyście biseksualnego faceta jako partnera?

Polecane posty

Gość dhjkbfjdb

Gość dhjkbfjdb
dlaczego?przecież heterycy oglądają się za innymi dziewczynami więc tu masz to samo tylko w stosunku do innych facetów :)

Gość Dlaczego by nie ...
zawsze to jeden kutas więcej

Gość nie zaakceptowalabym
nigdy. Obrzydzenie wzieloby gore

Gość o raju.
pedał to pedał,nie wazne ,ze lubi takz ebaby tfu pedalstwo.

Gość helga z dywanem
juz nie :(

Za każdym razem jak powstaje taki temat to się udzielam, a potem wszyscy mi jadą,że jestem w związku bez przyszłości :classic_cool: Tak, jestem z biseksem i mogę powiedzieć,że mi to totalnie zwisa.Zresztą w zyciu byłam w dwóch związkach, poprzedni chłop też był bi,więc to dla mnie żadna sensacja.

Gość ghvyg
i co z tego ze jest biseksem ? jak bardzo trzeba byc ograniczonym by sadzic ze jak ktos jest biseksem to zaraz bedzie zdradzal na prawo i lewo z ta sama plcia bo zdrada przeciez jest wtedy dozwolona albo beda w domu jakies orgie ? :O jezeli tak pdchodzicie do tematu to musicie byc niezlymi rogaczami albo sami dajecie doopy na prawo i lewo co z tego ze z przeciwna plcia ?

Gość nie zaakceptowalabym
nie chodzi o to ze zdradzalby (to tez jest niedopuszczalne) ale nie chcialabym byc z pedalem. Tak trudno to zrozumiec? ;)

Gość mila_agatka
pedałłłłł????? w życiu !!!!!! wspołczuje tym dziewczyna które maja takich facetów !!!!! jak wy na to sie mozecie zgadzać????? hahaha:D

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeee
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

To taki kraj gdzie współczuje się szczęsliwym kobietom związków z biseksualnymi facetami, za to nie reaguje się na kobiety nieszczęsliwe w związkach z bijącymi je supersamcami :classic_cool:

Gość i oczywiscie posrodku nic
nie ma ;) Ja my kafeterianie uwielbiamy popadac w skrajnosci ;)

Gość pedałom mówimy NIE

Gość Kathrina ...
Hmm ... no nie ... Bo nigdy nie miałabym pewności, czy jego kolega to tylko kolega... A przecież kolegów ma pełno ... Chyba śledziłabym każde jego spojrzenie, czy czasem nie ma w nim jakiejś namiętności, czy zauroczenia ...

Hahaha, a teraz masz pewność, że koleżanki to koleżanki? :D A może woli chłopców tylko się ukrywa, kto to widział, żeby dorosły facet miał całą masę kolegów? :D Fascynuje mnie tekie podejscie - jeśli hetero to może być najgorszym dziwkarzem, ale jest OK, jeśli bi to od razu pedał :D Kobieca logika :D

Gość poli26
nie zaakceptowałabym takiego faceta bo brzydziło by mnie to ze pociagaja go takze faceci i robi to z nimi :O:O....fuuujjjj :O:O

Gość nie mogłabym
świadomość,że jest we mnie, a wcześniej był w d... jakiegoś faceta, fuj!

Gość jusio
ten argument z doopa mnie przekinuje, ale ja jestem po drugiej stronie i partnerka bi jest dla mnie OK, zawsze co dwie baby to nie jedna :)

Gość nie mogłabym
no jasne,facetów to kręci,ale to nie to samo,bo laska+laska to nie jest takie obrzydliwe połączenie.

Gość jestem bi kobieta
mam faceta -coz ze czasem obeujrze sie za jakas laska;P on tez sie ogloda ;P

Tak, ale z trudem, poniewaz doswiadczenie podpowiada mi, ze wiekszosc biseksualnych facetow nie wychodzi z zalozenia \"facet albo kobieta - wszystko jedno, bylebysmy sie dobrze dogadywali\", a raczej \"aby zycie mialo smaczek, raz dziewczyna, raz chlopaczek\"

Gość No to sRu .. .
Ja bym mogła z kobietom,ale mój z men nie xD

Gość zoska z dywanem
fakt,ze jesli ktos jest bi to wcale nie swiadczy o tym, ze zaraz zdradzi. CHodzi przede wszsytkim o swiadomosc jego erotycznych przygod ktore byly. Ja czuje male uklucie na mysl o ex mojego malzonka choc byly to kiebiety. Nie wiem, co czulabym gdybym wiedziala, ze zanim poznal mnie bzykal innych facetow. Dla mnie facet jest prawdziwym facetem jezeli tylko sex z kobieta wchodzi w gre. Lub tylko z mezczyznami - czyli gej. Ale mix to juz dla mnie za wiele, ale to tylko moje subiektywne odczucia :)

do energicznej 30: bzdura. to co napisalas to rownie dobrze mozna by porownac do hetero :zeby zycie mialo smaczek to raz blondyn/ka, raz brunet/ka"

Coala na tree, znam wiele osob uwazajacych, ze dla biseksualisty norma jest sypianie z przedstawicielami obu plci naraz - tego nie akceptuje. Przy czym biseksualistki o wiele rzadziej zdradzaja partnerow z osobami innej plci, niz mezczyzni. Porownanie do heteroseksualisty sypiajacego to z blondynka, to brunetka jest nie na miejscu, chyba ze ow heteroseksualista jest Arabem :P

aha. wiec wypowiadasz sie opierajac sie na stereotypach? a znasz jakiegos biseksa???? a wiesz jak uklada im sie zycie uczucioiwe??? jak sie wypowiadasz to lepiej nie opieraj sie na tym co Ci sie wydaje lub inni mowia, tylko co rzeczywiscie wiesz. powiem wprost: to co piszesz to bzdura. biseksy to tacy sami ludzi ejak hetero i homo.