Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiacz

Rzucanie i wracanie do byłych...

Polecane posty

Gość zastanawiacz

Miałem kiedyś dziewczyne... normalna, kochalem ja. Ale jak się kłóciliśmy, to potrafiła zrobić sceny takie, ze na pzyklad zaraz sobie kogos szukala, potem nuiby sobie gadala z tym kims, a ja jak juz "wracaelm" do niej, to wtedy bylo ok... i tak za kazdym razem, nawet przy prawie rozstawaniu sie... az w koncu mnie zostawila, ale ja nigdy bym jej nie zniszczyl, nawet teraz nie mysle niedobrze o niej... czy wy dzieweczyny tak macie, ze zaraz sobie szukacie kogs odrazu????? ja tak nie umiem... i nie umialbym byc od razu taki mily dla kogos obcego, zeby mi sie lepiej zrobilo, mi bylo ciezko i sam to znosilem... nikogo nie szukalem, zeby sie od razu podniesc, czy zeby mi bylo lepiej czy co albo zeby komus pokazac, ze mam to w dupie i jest mi dobrze, czy co... moze tak trzeba, a aj sie nie znam, nie wiem.

Gość laska91
zabardzo jej ufales, a ona to wykorzystala moze...:/ wiem, jak to jest, moj byly chlopak tak robil...:(

Gość kazalimi
normalka... nic nowego... nie lam sie!

Ja nigdy nie szukałam nikogo po rozstaniu :) a Twoja ex zrobiła tak, bo nalezy do tych dziewczyn co chcą udawać, że mają w dupie byłego, a tak naprawdę rozpaczają za nim i do tego ranią osobę z którą są, bo mają ją gdzieś ;) to jest dziecinada tak poza tym, szukanie kogoś na siłę.

Gość kochajca
Czarnula dobrze mowi...

Gość slokikaz
i co z ytego, jak ludzie sie nigdy nie naucz...:(