Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosyc samotnosci

Mam coraz wieksze wrazenie ze profile randkowe sa tylko dla atrakcyjnych ludzi

Polecane posty

Zalozylem sobie konto kilka dni temu i napisalem do kilku dziewczyn. Od tamtego czasu mialem ponad 100 wejsc roznych dziewczyn ale zadna do mnie nie napisala :-( Jednym słowem jestem brzydki :-( A nie pisalem do jakiś gwiazd a do normalnych dziewczyn, przeciętnych z wyglądu ale i te nie odpisywały :-( Co o tym świadczy ? :-o

Gość fear of the dark iron maiden
ja odpisywałam każdemu :P już nie, bo nie mam żadnych kont oprócz nk :P

Gość babol
albo żeś brzydki bardzo, albo te które Tobie wydają sie przecietne to super dupy:P podaj nick to zobacze czy tak źle z Tobą.

Gość a dales tam swoje
zdjecie? Moze raczej napisales cos co je odstrasza... Ja odpisywalam kazdemu. W sumie zdjecie bylo najmniej wazne, i tak nie oddaje rzeczywistosci ;) Wazne co bylo napisane ;)

Gość a mi sie podoba ta
wiesz kazda potwora znajdzie adoratora,wiec niema co sie załamywac i przec do przodu,jezeli jestes taki samotny mozemy sobie popisac tutaj,ile masz lat???

Dalem tam swoje zdjecia, mam 29 lat wybaczcie ale tu ich nie pokaze z wiadomych wzgledow :-p Do dziewczyn pisalem normalne rzeczy, co slychac jak mija dzien, ze chcialbym sie umowic o ile ona ma ochote itd. Wszystko z kulturka a one nie odpuja :-o

Co o tym świadczy ? taki duzy chłopak a nie wie że ... takie portale to tylko i wyłacznie reklama swojej osoby i jezeli ty pierwszy nie odezwiesz sie do takie "lasi" to nie masz zadnych szans przebicia :P te 100 dziewczyn własnie czeka na twoja reakcje ... i jeszcze jedna sprawa bez foty nie ma tam co szukac ... ( bez ładnej foty) a to ze tam jestes ( na tym portalu) i okreslasz swoja atrakcyjnosc po tych 100 odsłonach twojego profilu i ze nie masz powodzenia bo zadna z tych 100 dziewczyn nie napisała do ciebie to na ta sprawe spuszcze zasłone MILCZENIE :(

Gość a mi sie podoba ta
wyglad to nie wszystko...

Jakby mi chłopak zaproponował spotkanie w pierwszym liście to chyba bym nie odpisała. Wiesz, trąci to trochę desperacją. Pisze się ogólne rzeczy :P Może jakieś nawiązanie do foty, albo do tego c onapisała o sobie...

wyglad to nie wszystko..." zwłaszcza na portalach randkowych co nie ? :P:P:P

Gość a dales tam swoje
ja zadnej foty tam nie mialam. I pisali do mnie tacy co tez zdjec nie mieli... Wiec zdjecie to tylko nieistyotny dodatek ;)

Gość a mi sie podoba ta
le tam czepiacie sie,moze nie wie jak zagadac proste

Gość a dales tam swoje
I na tekst na poczatek "co slychac, jak mija dzien" i propozycja umowienia sie to tez bym nie zareagowala entuzjazmem ;) Raczej bym Ci odpisala chlodno, ze nie mam ochoty wlasnie ;) Napisz cos niezobowiazujacego, zaintryguj, os abstrakcyjnego moze byc. Cos co Cie zaciekawi w profilu dziewczyny.

bo pewnie aż 2 napisało :P z czego jeden pryszczaty i z jedna krótszą nogą :P

Gość a dales tam swoje
pisalo duzo ;) Wiekszosc nie wiem jak wygladala, bo przeciez nie mieli zdjec w profilach. A nie rozmawialismy ani o prysczach ani o dlugosci nog :P

Gość a dales tam swoje
a poza tym znalam kiedys jednego goscia z nierownymi nogami. Byl tak zabojczo przystoiny, ze nie mialam u niego szans :P Wiec nie wiem co nierowne nogi maja do tego czy ktos jest atrakcyjny czy nie ;)

Gość chyba rządzi
o Regres sie rozkreca hehe

Gość barararararaara
NIE ODPISUJĄ BO MAJĄ CIĘ W DUPIE I NIE CHCE IM SIĘ NAWET SKLECIĆ PARU ZDAŃ. CO TU DUŻO MYŚLEĆ.

a poza tym znalam kiedys jednego goscia z nierownymi nogami. Byl tak zabojczo przystoiny, ze nie mialam u niego szans" a on pewnie pracował na poczcie :P i nie wychodził ze swojego okienka :D nie miałas szans na co ? na wygranie z nim biegu na 100 m :p

Gość a dales tam swoje
Nie pracowal nigdzie. Studiowal. Nie mialam szans, bo ja paszczurem jestem to odpadlam w przedbiegach :D

bo ja paszczurem jestem to odpadlam w przedbiegach ze wszystkim sobie mozna poradzic :) mam kolesia co ma żone ... do najatrakcyjnych raczej nie nalezy ale i tak sobie koles radzi :) kocha sie z nia od tyłu a po bozemu tylko wtedy jak jego małzonka czyta "PARTY" :P