Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lagoon_male

Do mężczyzn czy brunetki są lepsze od blondynek?

Polecane posty

Witam. Jestem rodowitą brunetką, ale borykam się z pytaniem czy blondynki są lepsze? Może macie jakieś zdanie na ten temat...

Gość co to znaczy rodowita
co to znaczy rodowita brunetka? mam parskac smiechem czy zalać się łzami? i nie rozumiem pytania, czy sa lepsze? w jakich kategoriach? i co ma do cholery kolor włosów do takiego kryterium?

to znaczy, że urodziłam się brunetką i nie farbowałam włosów na blond. a pytam, bo zastanawiam sie czy mogłoby to coś zmienić, gdybym na blond sie przefarbowała, u mojego faceta?

Gość co to znaczy rodowita
wiesz co? biorac pod uwagę to co wypisujesz, możesz się ogolic na łyso, przefarbowac na blond, skręcic sobie loki, nawet zrobic salto i stanąć na rzęsach i dalej pozostaniesz głupiutka - czyli nic sie nie zmieni gdybys jeszcze nie wiedziała, kolor włosów nie zmieni Twojego mózgu z przykrością to stwierdzam...

Gość Misiek5
A poco wogóle masz coś zmieniać? No chyba że ta zmiana wzbudzi ze strony twojego faceta większe nzainteresowanie. Ja mam żonę blondynkę i jak zafarbowała się na marchewke to moja reakcja była jednoznaczna: - Z rudą się jeszcze nie kochałem ... No i ten wieczór był dla nas :-)