Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małaporcelanowalaleczka

śmierdzący pot, co z tym zrobić?

Polecane posty

Używam adidasa w kulce i jakąś perfume. Nigdy nie śmierdziałam potem, nawet po trzygodzinnym treningu. Teraz od czterech dni wyczuwam zapach pot. Nie wiem co się dzieje. Prysznic biore rano i wieczorem, więc nie piszcie znowu, że się nie myje. I jak macie zamiar robić sobie jaja z mojego tematu, to lepiej nic nie piszcie!

Gość słuchaj no potliwa pipo
widocznie zmienił ci się zapach potu na bardziej ostry to się zdarza po seksie z nowym śmierdzącym faetem (jego bakterie przechodza na ciebie i odtąd produkuja smierdzący pot) albo przy jakichs chorobach innych opcji nie ma no chyba że zawsze tak śmierdziałaś tylko sama od siebie nie czułaś

Gość to dlatego że zamiast
perfum używasz perfumy.:classic_cool:

Gość 77777777
Hormony Buszują Zła dieta Sztuczne ciuchy

Dzięki za przemiłe komentarze. Ten pot tak strasznie nie śmierdzi. Nie ma takiej opcji, zebym nie czuła swojego potu kiedyś. Jestem bardzo na to wyczulona. Nie wiem co się dzieje. Nie zmieniłam diety, nic nowego nie robie. Aaaa i nie spałam z żadnym brudnym facetem, jakby ktoś chciał wiedzieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wie ktoś, tak poważnie, co z tym zrobić?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tak miałam ze nagle zaczęłam się pocić smierdząco, kupiłam antyperspirant z aloesem Dove i nie ma problemu, teraz w ogóle sie nie pocę

nie, zapach bardzo delikatny ;)

Gość 1111112222222222
Kup sobie SVR

Znam rewelacyjny sposób na całkowite wyeliminowanie zapachu potu!!!!!! porostu pot jest bez żadnego zapachu!!!!! odkryłem to przypadkowo.

zawsze ten antyperspirant uzywałam, skonczył mi sie i nie miałam go jakis czas i zaczełam sie paskudnie pocić

Gość waloncy po kotle
z tego co widac to cała smierdzisz, gdzie topick o zasraniu koledze wpokoju

adidas jest szajski, wiem sama po sobie :) a na pocenie polecam- antidral :D stosujesz co 5-7 dni i problem z potem z głowy :D

waloncy po kotle - a ty jebniety jesteś czy na serio cię coś pierdolnęło w łep? Nie wiem młody gnoju o co ci chodzi, zadnych topiców o sraniu w pokoju nie zakładałam. Idź się przespać, bo źle z Tobą.

Gość natt
ja polecam dove w sztyfcie ale jest to krem jest idealny i nic go nie przebije jesli ci to tak bardzo zaczelo przeszkadzac to wyprobuj go a nie pozalujesz w polsce kosztuje on ok 14 15 zl ale jest super :) polecam

Gość natt
moze to dlatego ze zrobilo sie strasznie goraco.......i twoj adidas nie moze juz tego przezwyciezyc:P czas na zmiane najleszy jest dove w kremie :P :):):):):)

Gość waloncy po kotle
ale widsz co?? takiej smierdziuchy to bym kijem nie tknoł

Gość natt
ale wy jestescie zjebani czy z wami babamii chlopami mozna porozmawiac na jaki kolwiek temat ?????? dziewczyna sie nam poradzila a wy wypisujecie jej jakies denne odpowiedzi mam wrazenie ze jestescie jakimis zjebanym idiotami ktorzy maja gorze problemy niz ta dziwczyna i probujecie jej pocisnac zeby wam ulzylo jdnym slowem puste strzały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Gość agakarlowicz
Oj natt ignoruj ich, wakacje się zaczeły i te niedorobione dziec zostały przed kompem, bo nikt ich nie chciał zabrać ze sobą np. na basen i teraz zaśmiecają kafe swoimi frustracjami. Ja używam Fa. Też jest ok.

Gość natt
dove dove dove dove !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;\

Gość waloncy po kotle
polecam brutala-skutecznie zniszczy twój smród, ja sobie wyobrazam jak Tobie musi z kapy podawać jak z murzyńskiej chaty heheheheh

Gość black ice
popieram, dove jest najlepszy. moja siostra używała tego antidralu czy jakoś tak i nie polecam, miała podrażnioną skórę, czerwone plamy piekło, swędziało i brudziło ubrania. po co się męczyć, lepiej często zmieniać zapach dezodorantu, to powinno pomóc:)

Gość waloncy po kotle
ale teraz powiem szczerze jak wyzej zreszta tez, to wszystko od nieprawidłowego zarcia oraz pracy układu gastrycznego zarcie w tobie gnije dlatego twoje odchody i wydzieliny sa aż tak silnie toksyczne,nic nie poradzisz!! w srodku i tak cała potworniy fetor masz!!!!Zbadaj watrobe na poczatek pzdr :)

Gość natt
waloncy po kotle o co ty walczysz taki lokefeler z ciebie czujesz sie zafascynowany ze ublizasz dziewczynie ??????? jestes beznadziejny i smierdzisz ze czuc az tutaj :D:D:D:D narty :) zjebie genetyczny :D

Gość natt
moja mama w dziecinstwie biła mnie psim siusiakiem po głowie i wyzywała od smierdzacej kurwy w rózowym dresie,to chyba jest głowna przyczyna moich dosyć "kurewskich" poglądów na zycie

Gość waloncy po kotle
bardzo dobrze rozumie twoja sytuacje nat no i ten psi siusiak a feeeeeeeeeeeeeeeeee, poglady na zycie tez masz ciekawe buehehehehhehehe